Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 10:07:11
|
|
|
|
pipic
|
je varno
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 13:53:46
|
|
|
|
ajataja
|
jaz pa temu ne zaupam,ker je veliko zlorab.
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 16:13:22
|
|
|
|
Abra
|
Jaz sem tu že kupovala in je bilo ok. Enkrat so mi tudi vrnili denar na kartico, ker paket ni prišel v dogovorjenem času, je pa pol vseeno prišel
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 17:12:05
|
|
|
|
al1*
|
Ravno danes sem dobila pošiljko, plačali smo s kreditno kartico, vse ok. Oblačila delujejo kvalitetno. Koliko je za zaupat pa težko rečem.
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 20:28:29
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz kar precej kupujem preko neta. Se ne obremenjujem preveč s tem. No,pazim da gre za preverjene firme (e-bay, amazon).
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 27.3.2009 21:19:24
|
|
|
|
Sooncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Jaz sem tu že kupovala in je bilo ok. Enkrat so mi tudi vrnili denar na kartico, ker paket ni prišel v dogovorjenem času, je pa pol vseeno prišel Tudi pri meni je blo isto. Kaj ti si denar vrnila? Mene nč ne ganjajo, verjetno ga imajo dovolj
< Sporočilo je popravil Sooncek -- 27.3.2009 21:21:13 >
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 28.3.2009 20:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa nikoli ne pišem številke kartic - kolega je mel zlo slabo izkušnjo, ko so mu hoteli 2000€ snet z računa - so čist slučajno na banki ga rešli, medtem ko so prijateljici skoraj spraznili račun - varno je le, če se da plačat po predračunu ali pay palu
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 17:18:47
|
|
|
|
lilija*
|
Kako se plačuje preko mastercard za next? Sem na monu prebrala, da moraš vtipkat št. kartice, nato pa kartico dat v neko napravo, ki jo moraš imeti doma Lahko kaj več napišete o tem? Hvala!
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 17:51:56
|
|
|
|
Petr_a
|
ny odvisno kje Na vsaki strani pa ni varno dajati lilija nobeno napravo ne rabiš imeti doma
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 18:55:39
|
|
|
|
lilija*
|
Hvala Petr_a . Ampak sem ziher na monu včeraj prebrala . To pa je zato, ker berem konkurenco Lp
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:05:14
|
|
|
|
benika
|
A mi lahko ena nalima link so spletne strani next eu?
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:08:14
|
|
|
|
hokejistka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Jaz sem tu že kupovala in je bilo ok. Enkrat so mi tudi vrnili denar na kartico, ker paket ni prišel v dogovorjenem času, je pa pol vseeno prišel abra kaj so potem zahtevali denar?
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:09:16
|
|
|
|
hokejistka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika A mi lahko ena nalima link so spletne strani next eu? Lahko http://www.nextdirectory.eu/
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 29.3.2009 19:16:27
|
|
|
|
gloria
|
ups ste že nalimale
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 30.3.2009 11:22:38
|
|
|
|
lilija*
|
Še eno vprašanje. Mora biti registracija na isto ime kot mastercard? Hvala
|
|
|
|
RE: NEXT Euro - plačevanje s kr. karticami 30.3.2009 13:27:55
|
|
|
|
hokejistka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilija* Še eno vprašanje. Mora biti registracija na isto ime kot mastercard? Hvala Ne. Pri meni se je vse lepo izšlo. Mož je bi prijavljen, plačala sem pa s svojo kartico- morata biti pa naslova enaka!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?