|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NEREDNA MENSTRUACIJA
13.2.2006 20:37:41   
Anonimen
Pozdrav,Moram priznati da sem obiskala to stran prvič, zelo je izvirna zato sem se odločila za prijavo.In vprašanje; nimam redne menstr. in ko že mislim da bo OK se pojavi menstruacija.Pred začetkom imam bolečune v spodnjem delu križa pojavlajti so se začele pred 4-5 meseci.Ker je moj Ginekolog ni bil preveč resen-dosegljiv sem si poiskala drugo ginekologinjo, pri nej sem opravila pregled in pravi da je vse vredu.Zanima me ali imamo ženske, ki žal nimamo rednega prela manj možnosti zanostitve kod tiste z redno. Na kaj moram biti pozorna.user posted image Hvala za odgovor.Pupa 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEREDNA MENSTRUACIJA
13.2.2006 20:40:52   
Ro-La
jaz nimam rednih m., prvič sem zanosila po pol leta, drugič pa v prvo.....

želim, da se ti želja čimprej izpolniuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2006 22:22:28   
morskadeklica
Še nikoli v 15-ih letih, kar imam menstruacijo, nisem imela redne, razen takrat ko sem jedla kontracepcijske tabletke. Zanosila sem pa TAKOJ v prvo, ko sva začela delati na user posted image .

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2006 22:47:49   
Anonimen
Moja M je tudi kakor veter piha-enkrat na 30, drugič na 45 dni...kdaj ste pa potem delale test nosečnosti?

(odgovor članu morskadeklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2006 0:03:36   
morskadeklica
Test sem delala nekje 3 teden nosečnosti. Pokazal mi je negativno. Potem pa sem ga delala še enkrat, ko sem bila noseča nekje 7 tednov. Niti ne zaradi izostanka m, ampak bolj zaradi drugih znakov (boleče in večje prsi, špikanje v križu in trebuhu...). Naj povem še to, da sem bila zeloooo presenečena, saj sem pričakovala, da ne bom kar v prvo zanosila (imam zelo nizko težo, neredne menstruacije, prej sem 7 let jemala kontracepcijske tabletke...), zato sem torej tako pozno delala drugi test.

< Sporočilo je popravil morskadeklica -- 14.2.2006 0:04:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2006 7:14:11   
Massa26
Hja, takole bom rekla. Če nimaš redne M, moraš imeti toliko večjo srečo, da hitro zanosiš. Odvisno je še od tega, ali imaš pač daljše cikluse, ki so sicer v redu, ali pa je neredna M povezana s hormonskimi motnjami.

Če sta šele začela razmišljati o zanositvi, potem ni panike in vsaj kakšne pol leta se še ne ukvarjaj z ničemer.

Je pa zoprno, ker ne veš, ali ti zamuja zaradi user posted image  (počutiš se od takrat, ko bi lahko M prišla, itak nosečo user posted image ), ali bo prišla tja nekje okrog 40. dne user posted image user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2006 8:25:55   
Grizo
Morska deklica, tebi v 3 tednu test ni pokazal nosecnosti... Meni zamuja sicer sele 6 dni, ampak znake imam pa ze dobra 2 tedna (rahla slabost, mocno spikanje v jajcnikih, scemenje okrog popka, bolece prsi), ki jih navadno pred user posted image  nimam.
Pa sem naredila ze 3 teste, pa so vsi -. Potem je se vedno moznost, da sem noseca? Res pa je, da sem koncala z jemanjem tabletk sele januarja (ravno tako sem jih jemala okrog 7 let). A se je tebi user posted image  kaj zmesala, ko si prenehala jemati KT ali pa spremenili znaki PMSa?

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2006 13:52:01   
morskadeklica
Grizo- ko sem nehala jesti kontracepcijo (pribl. 1 leto pred zanositvijo), sem imela totalno neredno menstruacijo. Dvakrat na 28 dni, potem pa vsak mesec drugače. Enkrat na 45, pa 28, pa tudi 50 dni... Kar se tiče pms-ja, pa niti nimam kakšnih pretiranih znakov, razen tega, da me 1 dan prej boli križ.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2006 20:12:22   
sasabela
joj..men še nikoli ni tako zamujala kot mi sedaj...pa sem nardila že 3 teste...vsi negativni....
Morska deklica, koliko časa je tebi zamujala in si naredila test in je bil negativen?
Ker CB ti  pokaže nosečnost že po prvem dnevu izostanka M...a tebi ti kljub temu ni pokazalo...ker jaz še kar upam....

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?