|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NEKAJ ME ZANIMA-PROSIM ZA KAKŠEN ODG.
24.7.2006 13:44:12   
Anonimen
Danes sem naredila test romed in je pokazal črticouser posted image user posted image sem ful vesela jutri ponovim še CB da bo sigurno.
To bo najin tretjiuser posted image user posted image user posted image me pa nekaj moti-da čutim občasno bolečino v levem jajčniku a je možno(če je to sploh mogoče čutiti),de gre za izven matrnično nosečnost??AL je pa to pač navadna bolečina.

hvala kdo pa sem pa jutri srečna upam,da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEKAJ ME ZANIMA-PROSIM ZA KAKŠEN ODG.
24.7.2006 14:05:02   
muha1
Iskrene čestitke user posted image . Špikanje naj te ne skrbi, saj je to čist normalno user posted image . Pa uživaj tretjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 14:41:45   
BLAŽIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, to špikanje pa je lahko vzrog vgnezditve zarodka.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 15:46:10   
Katjusa
mene je spikalo kaksna dva meseca pa je blo vse OK! Vse cestitke!

LP Katja

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2006 15:52:03   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image  Čestitke za vajino user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2006 16:23:31   
inja2
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2006 17:20:03   
daria78
Čestitam! user posted image  Po moje je brez veze zapravljati denar za CB, saj baje vsi delujejo na isti način. Pri CB plačaš plastiko. Tako so meni rekli v lekarni.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2006 17:22:05   
KIRA
romed je čisto zansljiv. enako kot clear blue. sam da je 3x cenejši.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2006 22:25:44   
x_srečka_x
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.