KBM
|
1. Ribncanka se obrne v postelji k svojemu mozu in rece: "Vejs kuga, lub muj moz, tjab pa hudu hitru pride." On pa odgovori: "Vejs kuga, draga zjana, s'' mejla glih tulk cajta ku jest." 2. Blondinka prijavi posilstvo: "Bil je visok, temnolas Črnogorec.". Policaj jo vpraša: "Kako pa veste, da je bil Črnogorec?" "Vse sem morala narediti sama." 3. Ostareli par leži v postelji: Ona: "Včasih si me nežno božal, preden sva zaspala ...." On se obrne, jo poboža po rami in hoče zaspati. Ona: "Nato si me nežno poljubil ....." On se dvigne, ji da poljubček na lice in se obrne. Ona: "Potem si me pa grizljal po vratu ..." On jezno vstane in odkoraka iz spalnice. Ona: "Ja kam pa greš zdaj?" On: "V kopalnico po zobe!" 4. Mujo in Haso vlomita v hišo in odpreta trezor. Tedaj se pripelje lastnik, zato hitro pograbita vsak eno kuverto in pobegneta vsak na svojo stran.Po letu dni se spet srečata in se pogovarjata o takratnem plenu. Haso: "Kuverta je bila polna evrov, postavil sem si hišo in kupil mercedesa!". Mujo: "V moji kuverti pa so bile same neplačane položnice." Haso: "In kako ti gre?" Mujo: "Pa... Plačujem jih počasi, kolikor pač lahko." 5. Mož in žena seditav restavraciji, ona je škampe. Ji en pade po bluzi in reče možu: Glej, videti sem kot svinja. Mož pa ji odvrne: Ja, pa še popackala si se... 6. Po strastni ljubezenski noči on opazi sliko nekega drugega moškega na nočni omarici. Prične ga skrbeti: "Je to tvoj mož?" "Ne dragi, ni", odgovori in se tesno stisne k njemu. "Morda tvoj ljubček?" "Ne, ne, sploh ne", reče smukajoč se okrog njegovih ušes. "Torej je to tvoj oče ali brat", ga zanima v upanju, da bo kaj takega. "Ne, ne, ne!" "Pa kdo je potem to?", zahteva on. "To sem jaz pred operacijo!" 7. Rdečelaska pride k zdravniku in potarna, da jo boli celo telo...kamorkoli se pač dotakne. Zdravnik nejeverno: ''Nemogoče! Pokažite!'' Rdečelaska s prstom pritisne ob vrat in zakriči. Pritisne s prstom v prsi in zakriči. Pritisne s prstom na koleni in zakriči. Prav tako na trebuh, gleženj in hrbet. Ob vsem zakriči. Kamorkoli se dotakne, jo zaboli in zakriči. Zdravnik vpraša: ''Vi pa niste naravna rdečelaska, a ne?'' Pacientka: ''V bistvu ne. V bistvu sem blondinka!'' Zdravnik: ''Se mi je zdelo.Vaš prst je zlomljen.'' 8. Blondinki se odpravita v gozd iskat novoletno jelko. Po dveh urah iskanja reče ena drugi: "Jaz se ne grem več! Naslednjo, ki jo zagledava, vzameva, pa tudi če je brez okraskov." 9. Dietetik razlaga poslušalcem: "Hrana, ki jo vložimo v želodec, zadostuje, da ubije večino nas, ki sedimo v dvorani. Rdeče meso je škodljivo. Šumeče pijače povzročijo propadanje želodčne obloge. Kitajska hrana vsebuje preveč glutaminata, maščobe so povezane skoraj z vsemi boleznimi. Je pa ena jed, ki je najbolj nevarna. Ali ve kdo povedati, katera?" Čez nekaj časa 75-letni starček dvigne roko in boječe reče: "Poročna torta". 10. Gobar nabira po gozdu gobe, ko naleti na možakarja, ki je pravkar izpulil rdečo mušnico: "Hej, vi, ta goba je strupena!" "Molim, što?" "Ah, nič, nič." 11. Gorenjec in njegovo dekle gresta v kino. Gorenjec grize kokice, ki jih je kupil pri vhodu v dvorano. "Ali so dobre?" vpraša dekle. "Odlične! Tudi ti bi si jih morala kupiti." 12. Kako je nastal martinček ? "Gorenjcu so dali krokodila v rejo"! * 100 ljudi 100 čudi 100 žena 200 sisa :-)