|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NA POMOČ-služba-->odpoved
12.2.2007 9:55:31   
ur+sa
user posted image user posted image Zdravo....sem hotla bit anonimna pa  mi  ne prime... tko da sem se odločila , da piše kar "odkrita" sej tko nimam nič za skrivat...user posted image

no v glavnem,...dons navsezgodej na hitr skregal...in to čist.... niti nevem kje naj začnem...user posted image
v nedeljo me je klicala sodelavkauser posted image  domu, da dela, in da ji blagajna ( k jo mam jest na čez) ne stima... sem rekla, da bom pogledala jutri (dons) didm...itk morš vidt tapru stvar, da se loh spoloh zgovarjaš o tem... ane?
in pridem na siht, naju šefe obe pokliče v njegovo pisarno...(aja ni blo prvič da me je user posted image  zašpecala). in itk...šef začne.blablablalblalbal.. v glavnem da se morjo izgubljeni listi od blagajne najdt...pa kje so pa...jest sem  rekla, da ukradla nisem nič..(naj se mi zgodi kar če,...)in on reče, da ni mislu tega..sam da se more to najdt, čene me bo prjavu policijuser posted image ...in mi da 1 teden časa ...da ustimam user posted image poj se je pa una kura neki začne uglašat, in mu neki razlaga, poj pa on men reče, da morm konačt to dons...jest sem pa glih prejšnji teden bla pr njemu, k mi je odobril dopust...in sem ga šla plačat (počitnice 1 teden)..

in povrh vseha reče še (šef) da nimam dopustauser posted image user posted image user posted image

in kaj zdej plača sva izlet za maroko, --- en kup ene stale...v jezi sem rekla, da da jem odpoved in mi je reku, JA JA PRAV, ČE JO BOŠ ZANL NAPISATuser posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj zdej narediti????? prosim pomoč

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NA POMOČ-služba-->odpoved
12.2.2007 10:00:55   
fricka
Najprej se pomiri in razmisli kako naprej. Si res kriva? Ne mislim, da si ukradla denar, si morda samo malošlampasta? Potem pa se vzemi v roke, uredi papirje, dokaži svojo nedolžnost. Pri sebi pa popucaj zakaj se ti ti dogaja. Tako vsaj reagiram jaz v takih primerih. Pusti, da se vse ohladi in čez par dni spet govori s šefom glede dopusta.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 10:05:00   
Anonimen
ja in kaj je z blagajno res narobe?

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 10:22:19   
ur+sa
ja bilo je res, med selitvijo so se marsikateri listi izgubili, in na podlagi tega nisem mogla narediti dnevnika...sedaj pa gledam, da ostaja odpstil "le" 264 SIT....

pa se to sem dva mesecapred zaključkom te službe...namreč samo nadomeščam...
za dopust pa se mi "nekakko mudi," ker drug teden v petek že odputujem...user posted image user posted image

res nevem kaj naj... sej je vsak človek zmotljiv...tudi jaz sem...samo ne morejo na tak način to delat...res da sem mlada... samo nisem pa njihov "otrok" da bi z menjoj tako ravnali... tut jest mam svoj ponos...

Jutri je nov dan...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 10:35:05   
Anonimen
Čaki, čaki...kakšen ponos neki pa? Če si ti odgovorna za blagajno in če so se listi izgubili in blagajna ne štima moraš pa ja napeti vse moči da se to uredi. Dej nehi ga srat, da ti še policijo na vrat obesi?! Dolgo ne boš dobila nobene primerne službe, če pride do tega!

Sicer pa ne razumem, kaj te sploh zanima? Iščeš na forumu papirje, ki so se izgubili? Rabiš denar, ki manjka v blagajni? Te skrbi, ker si dala odpoved? Mene bi, ker bi s tem na zavodu izgubila pravico do denarnega nadomestila (lastna odpoved in odpoved iz krivdnih razlogov)...Kolikor lahko razberem iz tvojega zmedenega pisanja, te skrbi samo za tvoj dopust?! Klinc gleda dopust! Reši sitacijo in reši svojo rit, zaboga! Na dopust greš lahko kadarkoli!

In iskreno: ob tem kar sem razbrala iz tvojega posta, bi te jz na šefovem mestu gladko malo odpustila, ker si skrajno neresna! Pa brez zamere!

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2007 11:06:12   
ur+sa
ok, ja res sem jaz odgovorna za to...samo ni pa trebapo meni pljuvati... bi se ve  pustile...user posted image
ne verjamem....gliht tko smo vsi ljudje, tudi tisti k so na višjem stolčku, kot mi...

in ne iščem tukaj denarja listov ali kaj podobnega....prosila sem za nasvet...user posted image

če tako pogledamo...ni čudno da nas vsi "pohojajo,"ko pa se pustimo(te)...user posted image

na dopustu nisem bila že od poletja...dopust do 2.5 moram pokoristit... zdaj pa sem plačala...pa kva nejuser posted image

mogoče sem res v dreku...samo popravila bom gliht ko vse... samo loh bi mi na lepš način vse povedav...
no za to k me je una špecala... jest nisem bila svina in šla njo špecat šefu..k je delala napake (beri v računovodstvu.dohodnina), pa sem jih popravila za njo in jio to lepo povedala...nisem pa letela k šefu....)

pravzaprav pa itk on vse njej verjame.. mi smo tko luleki...user posted image

hvala vsem za pomoč...

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 11:55:28   
Anonimen
Ja, znajo bit pa sodelavke prave "svinje", še posebej če pride v podjetje mlajša oseba. Se takoj ustrašijo za svojo rit in vsako napako javljajo šefom, ali celo nagajajo, šikanirajo,.... To je znak, da v taki službi nimaš/nimam kaj iskat. Če ni kolegialnega odnosa in fair play-a, potem adijo! Se strinjam tukaj s tabo!

Na tvojem mestu bi v tem dnevu/tednu, kolikor ti ga je dal šef na razpolago za rešitev situacije maksimalno napela moči, da bi rešila situacijo - torej našla papirje, odkrila odgovornega - torej tistega, ki je papirje izgubil, poravnala dolg, pred šefom "spucala" sodelavko (sploh, če je morebiti ona založila papirje).

Glede dopusta pa je tako: vsak odgovorni delavec bi zaradi take situacije dopust prestavil. Služba je pomembnejša od tvojega dopusta. Priporočam ti, da:

1. v roku 1 tedna urediš situacijo, se mirno pogovoriš s šefom in nato  odpraviš na plačani dopust uživat.

ali

2. urediš sitacijo in prestaviš doopust (pokliči na turistično agencijo in se zmeni za drug termin, drugo destinacijo), v skrajnem primeru prodaj aranžma. Nekoliko boš sicer na finančni izgubi, pa vseeno.

Marsikdaj je človek prisiljen požreti svoj ponos - misli vnaprej - kaj če se v tej službi zgodi najbolj "črn" scenarij...Le kdo te bo kasneje zaposlil?
Potrpi še ta dva meseca, potem pa...Ko jih je**! in greš mirno naprej..

Tako bi jaz ravnala.

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 12:18:46   
ur+sa
no evo, zdej pa je vsa "slinasta" se človešško zgovarja...tole banko sem uredila... čepravse un izgunljena priloga ne najde... je pa banka 0, tako kot more bit...user posted image

bi pa rada šla do šefa, mu to povedala in ga "prosila (čeprav nisem tak človk, da bi koga prosila" da mi da ta dopust....samo kako naj grem do njega..se mu opravičim..user posted image samo nevem za kaj?user posted image user posted image

no hvala vam za odg...user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2007 12:34:15   
pety78
Kdor jezik špara, kruha strada!!!
Tako da, pot pod noge in do šefa.

Jaz bi nekako tako: "To stvar" sem sedaj uredila in je tako, kot mora biti, se pa res opravičujem, da je prišlo do napake in bom v prihodnosti bolj pozorna. A lahko dopust lahko izkoristim, glede na to, da imam že vse rezervirano?

LP

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2007 12:34:48   
ur+sa
kr sklep o dispiplinski odgvoronisti mi je dal..al bo dal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2007 12:36:47   
lemavrica
Ja samo ti mora dokazati da si ti naredila napako. Nisi pa povedala ali je zgubljen list tvoja napaka ali od koga drugega. A si imela že pred tem dogodkom težave s šefom?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2007 12:47:23   
Anonimen
Joj...!!! A vidiš do česa pride, če si preponosen!?...Po eni strani čisto podpiram šefovo odločitev. Prepričana pa sem, da bi s primernim odzivom lahko to preprečila....

Aja, kje pa delaš če ni skrivnost?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2007 13:10:32   
ur+sa
no evo podpisal smo...se človeško pogovorilo k ni blo une user posted image  notr.. in smo se vse lepo zmenili, sam je priznal, da una  user posted image  mau natvez... in je reku dapodpira meneuser posted image  samo naj un razrešim (blajganj9, k sem jo skoraj že....) pa bo vse OK. je reku, da tega ne bo nikomur dal...samo da ma on kao en dokaz..če do kaj pride...user posted image user posted image

zakaj bi se pa pustila, da hodijo po men, če pa smo loh vsi v isti valovni dolžini???user posted image

in prišli smo do tega, da una user posted image  ga rs pretera včasih, ...

no pa hvala vam... upad, da se tole še en mjhn izboljša, da bom vsaj delala lahko ko tse za gre....

aja pa se to, to k nadomeščam... tut uneuser posted image  ne mara, tko da je res tale user posted image  en prav falot...in hoče vse skenslat, samo da bo ona tista prava zvezda pri šefu...

kje delam...user posted image  naj ostane še malo sjrivnsostuser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2007 13:12:58   
lemavrica
KAj si pa podpisala? Upam da ne kake neumnosti s katero te bo lahko držal.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale folno kislino?

Da (75%)

Ne (13%)

Občasno (12%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!