Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NAVAJANJE VIROV V DIPLOMSKI-NUJNO! 22.4.2006 19:25:01
|
|
|
|
karmy
|
jzt ti ne morem pomagat, vendar pojdi kar na forum za študente FU in tam vprašej..tam ti bodo 100% pomagal: www.fu-student.com
|
|
RE: NAVAJANJE VIROV V DIPLOMSKI-NUJNO! 22.4.2006 20:16:27
|
|
|
|
Naja30
|
Pozdravljena, lahko ti pomagam. Tudi jaz delam diplomo na FU in tole piše v navodilih za izdelavo: Viri z interneta Dela, ki so objavljena samo na internetu navajamo tako, da namesto založbe, kraja izdaje, letnice in strani navedemo ustrezni popolni naslov dokumenta - URL. Števila strani pri navajanju del z interneta ne navajamo. Če je na dokumentu zapisan datum objave, potem zapišemo navedeni datum. V kolikor na dokumentu ni zapisanega datuma, pa navedemo datum, ko smo dokument našli. Upam, da sem ti kaj pomagala. Če hočeš, se mi javi na ZS, bi tudi jaz tebe nekaj vprašala v vezi s faksom. Lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: NAVAJANJE VIROV V DIPLOMSKI-NUJNO! 22.4.2006 20:24:40
|
|
|
|
sončica1
|
Naja3! Sej mam navodila za navajanje ampak nekako ne znam. ali je dobro da napišeš http://www.............in tako naprej a je treba kako drugače napisat. Kako pa se ti javim na privat? Sem bol nova tuki pa še ne znam. lp
|
|
|
|
RE: NAVAJANJE VIROV V DIPLOMSKI-NUJNO! 22.4.2006 20:30:40
|
|
|
|
Naja31
|
Zivjo, jaz sem zaposlena na FDV in nasa pravila za navajanje internetnih virov so taka. Napisati moras naslov clanka, ki si ga nasla na tem www naslovu, ce obstaja tudi avtorja, potem sledi Dostopno na in www naslov , na koncu pa datum kdaj si ta vir nasla na netu. Npr. Ringaraja, forum Naš vsakdan, dostopno na http://www.ringaraja.net, 21. april 2006
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?