malaluna
|
Vem da tole ni tema, ki bi pasala na tale forum, pa vseeno. Preberite in mogoče se bo našel nekdo, ki bo pomagal. Jaz sem samo izrazila svoje misli, mogoče bo zaradi tega kakšnemu kužku, tudi z vašo pomočjo lažje. December je čas, ko se ljudje med seboj obdarujemo. Kupujemo si razna darila od malenkosti pa do velikih dragocenosti. Vsak po svojih zmožnostih in prepričanjih. Jaz sem letos obdarila le domače in najbljižje otroke, pa še njim sem privoščila samo malenkosti, res malenkosti. Verjamem, da je pomembna pozronost in ne vrednost darila. Ker finačno ne stojim najboljše, sem razmišljala kaj naj naredim dobrega letos. Lansko leto sem po nekem smešnem naključju v zavetišče za živali peljala 15kg vrečo hrane. Odločila sem se da letos naredim isto. Poleg vreče bom pristavila še kakšno staro deko, ki bo v teh zasneženih dneh prišla prav kužkom, ki jih verjetno zebe. Težko bom odštela 12.000,00 sit pa vendar bom. Ker verjamem da je kužkom veliko težje, ko jim zakruli po želodcih. Ker sem prepričana, da premorete nekaj sočutja do teh zapuščenih živali, ki so verjetno morale preživeti marsikatero muko, vas pozivam, da tudi vi naredite nekaj podobnega. Ni potrebno da darujete ogromno vsoto denarja, veliko šteje že namen, da želite pomagati. Tudi konzerva pasje hrane, vreča briketov, stara deka, ki bo živali grela..... bo dovolj. Živali ne poznajo materialne vrednosti stvari, poznajo pa dobro srce in dober namen. Pokažite jim svojega tudi vi. Če želite odpeljati na njihov naslov hrano, deke ali kaj podobnega: Zavetišče za zapuščene živali Gmajnice 30 1000 Ljubljana Telefon: +386 (0)1 256 02 79 Če imate pa kakšen tolar viška in bi raje nakazali denar na račun, pa še številka njihovega tekočega računa: Vplačilni račun zavetišča Gmajnice: 01261-0100000114 Sklic na številko: 153-09000 Toliko o vsemu temu. Sami presodite, kaj lahko storite za zapuščene živali. Upam, da jim boste pomagali. LP,