|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAREDILA TEST!!!!!!!!!!!!!!!
17.4.2005 20:43:01   
saša24
RAVNO KAR SEM NAREDILA TEST(CLEAR BLUE). VENDAR SE MI JE V OKENCU ZA REZULTAT POKAZALA KOMAJ VIDNA ENA ČRTICA V DRUGEM PA ZELO LEPO VIDNA MODRA ČRTA. RES NE VEM ALI JE KAJ S TESTOM?? KATERA IMA PODOBNE IZKUŠNJE????

HVALA ZA ODGOVORE!

JS ŽE SKORAJ NIMAM VEČ UPANJA:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.4.2005 20:58:13   
Maša26
Hoj Saša,

a v navodilih nič ne piše? Jaz CBja še nisem delala, odkar so plusi, ampak punce ti bodo sigurno vedle povedat :zmeden2:

:miska:!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2005 21:03:14   
saša24
UPAM, DA MI BOJO PUNCE SVETOVALE. :hudicek: JE BLA NAZADNJE 3.2.!
3.3 PA BI MOGLA BIT PA JE NI BLO. UPAM DA JE 9 MESECEV NE BO, KER SI TO MOČNO ŽELIM!

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2005 21:07:59   
KMALU
Malo nizje imas 3 naslove na to temo.Zakaj tja ne pogledas?

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2005 21:17:52   
saša24
SEJ SEM POGLEDALA! ENA PRAVI, DA JE MOŽNOST DA JE TO NOSEČNOST, VSAJ PRI NJEJ JE BILO TAKO? KAJ MISLIŠ PA TI???

RES UPAM DA BI ČIMPREJ BLO :duda::duda:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2005 21:33:46   
KMALU
Kaj pa vem. CB sem delala enkrat kot najstnica in se ne spomnim.. Zdaj pa sem kupila nekaj drugega - DONNA- to imajo tukaj v Italiji in ga se nisem sprobala - jutri bom..

Kaj pa pise v navodilih? Mislim, da to je nosecnost in, da se vsem nekam slabo kaze srtica - najbrz so CB testi malo cudni.
Kupi kaksnega drugega pa probaj jutri..
PA VELIKO SRECE!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2005 21:51:45   
saša24
PREJ SEM SKOZI UPORABLJALA ROMED TESTER. DANES SEM PA KUPLA TEGA, KER ONEGA NI BLO! JS RES UPAM, DA JE TO NOSEČNOST, AMPAK ŠE ZDAJ NE VERJAMEM, SAJ NIMAM NOBENIH ZNAKOV RAZEN DA IMAM FULL APETIT.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2005 22:36:33   
ana25
Živjo Saša24.

Res te dolgo nisem videla, jaz pa sem se tudi šele vrnila na RR forum. Jaz resnično upam, da :roza: to pomeni:duda:. In ti že čestitam.

Res tudi jaz še nisem poskusila novega CB, tako da žal ne vem kaj to pomeni. Predlagam, da greš jutri kar k zdravniku in jih prosiš naj ti naredijo test v ambulanti - tisti bo točen in zanesliv:) :bravo:. Saša uapm da si 9nebesa.

Lepo se imej.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2005 23:11:33   
KMALU
Sasa 24...
Glede znakov pa se tole.. Jaz mam vse znake za prihod M pa je vseeno se ni - zamuja dan in pol . Ponavadi nikoli ne zamuja, tako da me tukaj punce tolazijo, da sem kljub znakom lahko noseca...
Vsak se v nosecnosti pocuti drugace, tako da... Kaj pa vem. Mogoce ti je pa uspelo...

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2005 5:03:59   
saša24
meni menstruacija zamuja od 3.3.2005. pa je še vedno ni!
poma pačakala na 13.5. ko imam pregled bomo videli kaj bo.

upam da bo :duda::duda:!

samo js sploh nimam upanja, kdaj bo že enkrat! res sem nestrpna!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2005 8:34:25   
girly
če maš v okroglem okencu navpišno črto,potem si :nosecka:, če pa črta vodoravna, potem verjetno nisi

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2005 8:42:02   
pi
Si se zmotila ali pa ti M zamuja že več kot en mesec. Kdaj bi morala dobiti M 3.3 ali 3.4 ?

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2005 8:48:57   
lelaval

Če se ti v okencu, ki nakazuje nosečnost, pokaže znak (- ali + kar pač piše v navodilih), potem je to zagotovo nosečnost. Meni se je ful malo poznalo.

Upam, da si postala srečna :nosecka: in boš imela čim manj težav. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2005 8:51:23   
PiaM
V malem okencu se pokaže črta, da je test končan.V velikem pa vodoravna v vsakem primeru.Če pa je še navpična, potem si noseča.Če je navpična čisto rahla, pomeni, da si pred kratkim imela O in takrat zanosila, pa nos.hormona še ni tako dosti, da bi navpična črta bila močnejša.Čez tri dni ponovi test in takrat mora biti navp.črta že bolj močna.Najboljše da test narediš zjutraj. Mislim pa da si :nosecka:.
:miska: :bravo: :duda: :) :rozica:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2005 9:13:13   
Tina76
http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/

preberi si!

lp

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?