Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:27:14
|
|
|
|
Sofia
|
Po mojem je :duda::duda::duda: Cestitke:rozica::rozica::rozica: A si imela pred tem kaj rjavega izcedka, ce si, kdaj in koliko dni
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:27:26
|
|
|
|
Udb
|
Kmalu - tudi če je črtica še tako bleda - nosečka si!! Ampak le naredi še en test, da boš bolj sigurna!! :bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:27:51
|
|
|
|
baguSka
|
:bravo::)-:bravo: mami!!!!!!!!!!!!!! Jst mislm da ti je uspel.9nebesa
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:28:17
|
|
|
|
KMALU
|
Ne nic. M mi zaostaja 2 dni in ni ne duha ne sluha o M. Ampak me pa vse boli - kot PMS, zato me je tudi strah, da nisem :nosecka:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:29:20
|
|
|
|
KMALU
|
Ta odgovor je bil za Sofio. Hvala B in U- upam, da imata prav...:)-
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:30:48
|
|
|
|
Udb
|
Kmalu - mene je bolelo tako kot da se bo M ravnokar vlila!! In to še ene 2 tedna po tem, ko sem izvedela, da sem noseča!!
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:31:47
|
|
|
|
Sofia
|
baje, da so znaki na zacetku isti kot pri PMS in da so bile nekatere sigurne, da bodo dobile M, pol pa je tst pokazal:modri::roza: Tko da ce ti je karkoli pokazal, to je to, :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:34:06
|
|
|
|
murči
|
Jst sem že en mesec :nosecka:, pa imam tu pa tam še zmeri čuden občutek v trebuhu, kot da bom dobila M. Mislim, da si :nosecka:. Iz vsega srca ti ČESTITAM :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:36:41
|
|
|
|
mujcek
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:44:09
|
|
|
|
emaa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:51:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
He, he, mislim, da ti je ratalo:):bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 9:56:42
|
|
|
|
lutka
|
Tudi meni se je prvič na CB,pokazala tako slaba črtica,da sem ga od razočaranja,kar zlomila:zmeden::(( Potem pa mi :hudicek: ni dal mira in sem šla v labaratorij in dala urin,pa tudi tam ni bila 100%,da sem noseča.Končno sem šla na UZ in bila sem noseča.Bila sem radovedna,zakaj je bila tako slaba črtica:zato,ker je bil nosečnostni hormon prisoten v tako mali količini,da ga testi komaj zaznajo. upam,da si srečka:nosecka::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 10:11:22
|
|
|
|
PiaM
|
Jaz mislim, da naredi še en test jutri zjutraj ali še bolje, v sredo zjutraj.Držim pesti!!!! :miska::miska: Mislim, pa da si :nosecka:.:bravo: Poročaj! Lep pozdrav do jutri :rozica:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 10:21:40
|
|
|
|
Špelka
|
Jest tud mislim, da si, ker se nos. hormon vsak dan podvoji, ga je mogoče zdaj še čisto malo, ampak je, je, je!!!! Po moje lahko kar začneš kupovat cunjice! Vso srečo! :bravo::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 10:29:23
|
|
|
|
Moncy83
|
Pomoje si ntud kr :nosecka:. Čestitke :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 10:32:12
|
|
|
|
Anitka
|
Ohoho KMALU! Mislim, da si ti že kar naša nova srečka:nosecka:, bomo seznamček pod črto kar začei širiti :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke in lepo nosečnost ti želim, Anitka:pika:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 10:35:18
|
|
|
|
cmokec
|
KMALU, tudi jaz mislim, da si srečka nosečka. :bravo::bravo::bravo::bravo: Tudi meni se je na CB pokazala čisto rahla in nežna črtica za :modri::roza:. Sedaj imam pa že trebušček. :rozica::bravo:9nebesa:darilo::metulj::modri::rozica::darilo::zajcek:9nebesa:bravo:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 10:44:03
|
|
|
|
SABILA
|
ZDRAVO! JAZ SEM PREJŠO SREDO NAREDILA TEST ROMED, KI MI JE POKAZAL ENO ZELO IZRAZITO ČRTICO DRUGO PA BLEDO KOMAJ VIDNO. VPRAŠALA SEM PUNCE TLE NA FORUMU PA SO MI ŽE VSE ČESTITALE, SEVEDA JAZ SEM BILA BLEŽENA. MOJ TEST SEM NESLA V LEKARNO K FARMACEVTKI IN MI JE ČESTITALA, NATO SEM POKLICALA G IN ME JE ŠEISTI DAN PREGLEDALA, NA UZ NI BILO VIDETI NIČ IN KO SEM SE SPRIJAZNILA DA NI NIČ SEM IMELA SOBOTA NEDELJA NEK TEMEN IZCEDEK? ZUDI JAZ NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM. VENDAR G. JE REKLA DA NI NIČ, TOREJ VSELO NA :sloncek: NA TVOJEM MESTU BI POKLICALA G IN JI POVEDALA, IN BOŠ VIDELA KDAJ TE BO NAROČILA, TEST CB PA PONOVI ČEZ DVA DNI! VSAJ JAZ BI TAKO NAREDILA
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 11:34:21
|
|
|
|
KMALU
|
Punce mesa se mi- ko vas berem pa se mi kar smeji!! Upam, da sem res. Sporocim jutri ali pa v sredo,ko bom naredila se en test! Pa HVALA VSEM ZA CESTITKE IN SPODBUDNE BESEDE! DRZIM PESTI ZA VSE VAS! :)-:):):)-
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 11:42:48
|
|
|
|
marjetica81
|
Mislim, da ti je uspelo :bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 14:01:11
|
|
|
|
Nyah*
|
Go KMALU:nosecka:, go KMALU:nosecka:! Juhuhuhuhu, srcno upam, da nosis pod srckom :duda:! To punca, :bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 15:09:42
|
|
|
|
Zmajevka
|
Cestitam!!!!:bravo::bravo::bravo::sloncek:
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 15:50:50
|
|
|
|
girly
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kmalu! po mojem si ti kr lepo :nosecka:, ampak vseeno ponovi test čez ene dva dni. jst na žalost nimam te sreče,sem nardila test-negativen :((:((:((:((.pa tko sem se veselila, da tokrat pa sigurno bo.sva z mojim dans kr malo potrta. še dobro da mava zdej dopust in sva doma, da se malo crkljava. zdej upam, da :hudicek: čimprej pride in bova lahko spet šla v boj in :sloncek:, da bova končno tud midva tisti :modri: zagledala... pa srečno vsem, ki je še vedno ne čakate-da bi mele več sreče kot jst
|
|
|
|
NAREDILA TA BUTAST TEST 18.4.2005 18:34:27
|
|
|
|
KMALU
|
Girly ne se obupat..., lahko da je kljub temu ne bo in da si :nosecka: - pocakaj se malo. Jaz 100% drzim pesti zate pa za vse druge tudi. Ce ni uspelo ta mesec, bo pa drugi... Vam sporocim jutri kako se je iztekel test - do srede dvomim, da bom lahko pocakala... bomo vidli. Lep dan vsem.pa Girly ne bit zalostna.:)-
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Številka žabicKatka123 RRkatero številko žabic kupiti za novorojenčka? 56 (
87%)
62 (
13%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!