Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NAKUP V TUJINI PREKO SPLETA-POMOČ!!!! 15.1.2011 14:47:00
|
|
|
|
nutela
|
Pozdravljene, zgodbica je takale: po diplomi sem bila v Ameriki nekaj mesecev ravno v času, ko so tehnične stvari tam bile smešno poceni v primerjavi s Slovenijo.Takrat sem si kupila fotoaparat in pa kamero.Kamero sem pridno uporabljala, še zlasti potem, ko se je rodila naša punčka.Kaset se nabralo malo morje.Pred par meseci pa je kameri crknil ekran.Nesem na popravilo in so mi rekli, da se mi ne slpača pa še dele bi mogli uvozit, ker je kamera bila delana za ZDA trg. S tem sem se sprijaznila in sem se raje odločila,da grem potemtakem v nakup nove. V LJ sem hotela, da bi mi iz kaset prenesli posnetke na CD.In takrat šok.Ker je kamera bila za ZDA trg je zapis drugačen in tukaj v Sloveniji mi ne morejo nič pomagat.Edina varianta, da bi mi dal iz kaset na CD oz. DVD je, da prek spleta kupim eno pocen kamero iz ZDA. Tu pa rabim pomoč-ste že kupovale na kakšnem portalu iz ZDA? Kak poseben postopek? Kaj Amazon je UK varianta? Hvala za vašo pomoč... LP
|
|
|
|
RE: NAKUP V TUJINI PREKO SPLETA-POMOČ!!!! 15.1.2011 19:13:06
|
|
|
|
Putka
|
Mogoče bi te pa cenej prišlo, da si sposodiš kamero od nekoga, ki jo ima iz ZDA Amazon je tako .com ali .co.uk, preverit je treba iz kje ti pošiljajo. Ker lahko tudi na uk kupiš, pa je dobava iz ZDA...
|
|
|
|
RE: NAKUP V TUJINI PREKO SPLETA-POMOČ!!!! 15.1.2011 22:54:58
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: nutela Ker je kamera bila za ZDA trg je zapis drugačen in tukaj v Sloveniji mi ne morejo nič pomagat. Mogoče pa nisi spraševala na pravem mestu. Predlagam, da poskusiš še kje drugje. Razlika je v tem, da imajo v Ameriki NTSC format, v Slo pa PAL (no, danes so itak vsi digitalni in se to ne nastavlja več) - razlika je v številu frejmov na sekundo. Evo, stric google na brzino najde en pretvornik http://www.blazemp.com/con_vert_between_pal_ntsc.htm . Ni , da nekdo, ki se resno ukvarja s tem, tega ne zna/more naredit... Aja - maš pa seveda tudi predvajalnike, ki podpirajo NTSC format.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.1.2011 23:01:01 >
|
| Stran: [1] |
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!