|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAKUP PREKO E-BAYA.DE
12.2.2008 14:17:27   
ataner
Zanima me, kakšne izkušnje imate z nakupovanjem preko ebaya.de?
Všeč mi je en voziček, vendar me je malo strah nakupa preko interneta.
Pa so te stvari nove??

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAKUP PREKO E-BAYA.DE
12.2.2008 14:45:34   
Aurea
Imam dobre izkušnje, zraven vsake stvari ti piše, če je nova ali rabljena. Plačevanje preko Paypala je čisto preprosto (samo evrocard moraš imeti), lahko pa plačaš preko Uberweisunga (elektronsko nakazilo preko tvoje banke - rabiš elektronsko poslovanje).

Prej pa seveda preveri, kako je z dostavo. Pri nekaterih prodajalcih / trgovinah je navedeno, da pošljejo tudi v SLO, pri drugih pa se je treba pisno pozanimati.

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2008 17:48:35   
Klarita
Jaz sem za prijateljico naročila voziček, nakazala denar v tujino in ga je prejela, novega in zapakiranega. Tudi drugače ogromno stvari kupujem preko ebay.at, de in tudi preko com., ki je v ameriki sem že naročevala, skratka zadovoljna. Je pa fajn plačevat preko paypal-a (kreditne kartice), ker je bolj varen in enostaven nakup pa še provizije si ne zaračunavajo.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2008 18:27:30   
bina30
Tudi jaz sem za svojega dojenčka kupila neke stvari in sploh ni problema. plačala z nakazilom preko banke . Edino na kar moraš gledat je, da kupiš od firme in ne od privat prodajalca, ker te tam lahko okoli prinesejo.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2008 17:54:31   
Krista28
Joj punce, jst sm tud fajn voziček vidla na e-buy.de, pa kar ne upam in ne znam naročit. A bi bla katera pripravljena mi pomagat, prosim? A bi se mi katera javila na ZS, da ji povem podrobnosti? Gre pa za 400E, pa kar cvikam, da ne bi brez vsega ostala.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2008 20:17:30   
bilbo
daj link gor od vozička, da vidimo za kaj gre.
Pogoj je plačilo z Paypalom saj imaš takrat zavarovan paket.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2008 23:11:55   
Krista28
Evo link:
http://cgi.ebay.de/SET-QUINNY-SPEEDI-SX-DREAMI-FUssSACK-TWIST-NEU_W0QQitemZ330220621026QQihZ014QQcategoryZ45651QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
. A to podjetje prodaja? Sam voziček ima sicer tudi tu ceno 240E. Bi ve upale kupit?

Krista

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu bilbo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2008 9:54:18   
Aurea

Menja so pozitivna, kar pomeni, da je zanesljiv prodajalec, pa še vse možnosti imaš na voljo za plačilo (priporočam PayPal), pošiljka je tudi zavarovana.
Pozanimaj se za ceno pošiljanja (ker SLO ni navedena na tabeli), verjetno bo prišlo okrog 20 eur. To narediš tako, da klikneš na:

Frage an den Verkäufer

user posted image

user posted image

user posted image   Senden Sie dem Verkäufer eine E-Mail

Skratka, če ti cena s poštnino odgovarja, lahko naročiš. Jaz imam same pozitivne izkušnje, tako s podjetji na E-bayu, kot tudi s privatnimi prodajalci. Sem ravno par dni nazaj prejela super košaro Dreami, rabljeno, a cenejšo kot v SLO.  

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2008 9:58:41   
bumerang
Odlične izkušnje, tudi za večje stvari kot je npr. vrtna garnitura iz teaka.
Tudi sama pogledam feedback prodajalca, preberem izkušnje kupcev, pri plačilu pa plačam tudi preko bančnega nakazila, ker vsi ne uporabljajo Paypala.
V zadnjem mesecu sem kupila kar nekaj stvari, tudi večjih vrednosti, pa sem bila vedno zelo zadovoljna s kupljenim.
Nemci se mi zdijo še najbolj zanesljivi, večina tudi odgovori na vprašanja, ki jim jih pošlješ preko Ebaya, in čisto vsi svoji pošiljki priložijo tudi račun.

Če ne znaš nemško kot jaz, si lahko pomagaš z google translatorjem. Prevede in napiše vse kar ti pade v glavo. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2008 10:25:57   
Krista28
Ojla, evo mi bi to naročil. Zdaj pa prosim za eno, ki mi je po tel. pripravljena pomagat, da se prijavim, vprašam (moram bit prijavljena, a neuser posted image ). Joj, saj vem da sem mal zmedena......ampak obljubim, da se ji oddolžim....user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!