Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 0:34:08
|
|
|
|
Lunc_a
|
Kile niso pomembne,pomembna je višina
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 6:00:44
|
|
|
|
tinatona
|
Kolegica ima sinka, ki ima pri štirih mesecih že ene 8kg. Res je zelo velik dojenček (košaro od Quinnny je že prerasel), pa imajo lupinico od Maxi cosi in je še čisto dovolj velika. Tko da mogoče bi bilo fino, da greš v kako otroško trgovino, pa jih sprobaš. LP
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 6:37:45
|
|
|
|
sanosan
|
Premisli o uporabi avtosedeža, ki ga je možno uporabit kot lupinico in se ga pripne v avto kontra smeri vožnje. Taki so od 0 do 18 kg, o znamkah pa poglej na spletu na kakšni spletni trgovini.
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 7:50:48
|
|
|
|
ribica.
|
mi smo bili na istem, pa smo kupili Concordov Ultimax, ki se lahko obrne vproti smeri vožnje dokler ga uporabljaš kot lupinico, potem pa se obrne na drugo stran , koga dete prerase. Smo bili tudi v dilemi kaj sploh kupiti, saj je vse prerasel pri 3 mesecih, s tem sedežem smo bili ful zadovljni. Dolgo se je v njem vozil kot kralj, saj se da sedež zelo fajn dat v ležeči položaj. Pojdi sprobat v trgovino, ne bo ti žal.
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 9:22:48
|
|
|
|
Jelcy
|
Ne vem katera je najvecja, ampak mi uporabljamo chiccotovo, pa je nas fant pri 4 mesecih dolg 77cm in mu je prav...tako da bo sigurno se nekaj casa v njej. In je prav komot.
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 9:56:56
|
|
|
|
Taula
|
Do katere višine pa se gleda da je otrok lahko v lupinici?
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 9:59:44
|
|
|
|
hokejistka
|
Do katere višine pa se gleda da je otrok lahko v lupinici? Dokler mu glavica ne sega čez rob lupinice. Noge lahko segajo ven iz lupinice, glava pa ne.
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 10:07:34
|
|
|
|
Mišni
|
Moj je bil v Maxi-cosi do dopolnjenega 7. meseca. Pa je bil velik otrok.
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 10:34:17
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Moj je bil v Maxi-cosi do dopolnjenega 7. meseca. Pa je bil velik otrok. Naša pa je še vedno v maxi cosi lupinici pa je stara 11mesecev. Velika je vsaj 75cm in težka okoli 9500g pa ima še vedno dovolj prostora...
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 10:37:54
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Moj je bil v Maxi-cosi do dopolnjenega 7. meseca. Pa je bil velik otrok. Naša pa je še vedno v maxi cosi lupinici pa je stara 11mesecev. Velika je vsaj 75cm in težka okoli 9500g pa ima še vedno dovolj prostora... Zdaj ne vem točno mer mojega otroka, ampak vem, da je bila pa pri 8. mesecih pa že kar kriza, ker se je z nogami skozi odrival od naslona sedežev. So mu že pošteno gledale čez in takrat se pa po moje res ne more več v lupinici vozit.
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 13:55:00
|
|
|
|
Naja30
|
Moja hčerka je tudi bila velika punčka že odkar se je rodila, pa je vseeno bila v lupinici do 9m. Takrat enkrat ji je začela že glava gledat čez. Malo prej pa je tudi že z nogami butala od sedež.
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 14:24:26
|
|
|
|
Naja31
|
Kolegica ima sinka, ki ima pri štirih mesecih že ene 8kg. Res je zelo velik dojenček (košaro od Quinnny je že prerasel), pa imajo lupinico od Maxi cosi in je še čisto dovolj velika. Tko da mogoče bi bilo fino, da greš v kako otroško trgovino, pa jih sprobaš. LP To sem pa jaz, a ne? Te moram popraviti, pri 4ih mesecih je imel 9 kg.
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 20:15:35
|
|
|
|
Tisana
|
Maxi Cosi pri 8 mesecih, 74 cm in 8 kg, pa je še ful placa
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 21:58:36
|
|
|
|
paola
|
hmm.. mi imamo podoben problem, pri 5,5m smo že veliki 74 cm, koliko tehtamo pa ne vem točn. Poleg lupinice mi je tudi mal težko kupovati bundo za zimo, ker mogoče ne bo več tolk hiter rasla al pa tudi. Smo tudi razmišljal o lupinici do 18 kg, sam kam da pa noge, če je obrnjena v nasprotno smer vožnje? Je dost 3 točkovni sistem al je treba met isofiks?
|
|
|
|
RE: NAJVEČJA LUPINICA NA TRŽIŠČU? 28.8.2008 22:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Do katere višine pa se gleda da je otrok lahko v lupinici? Dokler mu glavica ne sega čez rob lupinice. Noge lahko segajo ven iz lupinice, glava pa ne. Tako je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!