|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 7:26:20   
klarisa
Drage moje prijateljice, najlepša hvala za lepe želje!
Prejšnji teden se nism nič javljala, ker sva šele včeraj prišla iz smučanja.

Vse lepo :rozica: želim tudi vam !

pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 10:19:47   
Gea1
dobrodošla nazaj v hladnem jutru. :bravo:

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 11:03:39   
klarisa
Za Italijo je tle prav toplo...smo imeli kakšen dan tudi po -25 C, pa ful vetra tko da sem temu primerno prehlajena...No, sam da ni blo kaj hujše s kakšnimi zlomi!

pa pa :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 11:07:25   
tinkamiška
Klarisa pazi nase:rozica:

Jst upam, da bo kmal sonček in spomladansko vreme!

Lepo se imej:rozica:

Tinka

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 11:09:50   
Pia73
Pozdravljena Klarisa,... Upam, da se čimprej pozdraviš. Sem pa jaz tudi bolana. Povej nam še kdaj moramo stiskati pesti? :miska::miska::miska:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 13:27:26   
Majči
Pozdrav tudi od mene. Ja, tudi jaz Klarisa upam, da se kmalu pozdraviš.
Tudi mi smo bili na smučariji pred 10 dnevi v Italiji in tudi mi smo imeli nore temperature, saj so bile kak dan tudi -20 stopinj, v povprečju pa -10,-12 stopinj. grozno brrrrrrrrrrr!

Jaz pa čakam na laporoskopijo in ta mesec v Ljubljani nisem prišla na vrsto pa sem zelo jezna. Tako naj bi zdaj m. dobila okoli 25.2. in nato pokličem in izvem datum v začetku marca. Vam povem, da že komaj čakam, saj se tole vleče kot kaka jara kača.

Je še katera v takem pričakovanju?

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 13:38:47   
tinkamiška
Majči, vem kako težko je čakat na postopek, ko bi žekončno rad, da ti povejo in uredijo kar pač nagaja. Tudi meni so dvakrat prestavili, ampak sedaj sem končno mimo in čakam na M, da lahko potem z možekom končno začneva:sloncek::sloncek::sloncek:. Ker prej vsak mesec tempiraš:sloncek::sloncek::sloncek: in potem čakaš kaj bo, mi je zdej en mesec in pol abscinence kar dobro vzbudil željo po:sloncek::).

Držim pesti, da ti bo čas hitro minil in da ti bodo vse lepo uredili:miska::miska::miska::angel:

Tinka

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 13:52:42   
Majči
Ja, res je teško čakati in še posebno, ko se ti zdijo dnevi še daljši kot drugače.
Kako si preživela ti laporoskopijo in ali si imela velike bolečine po posegu? Po kolkem času ti poberejo šive oz. klanfice ven? Si res tri dni v bolnišnici hospitaliziran - si bila ti v Ljubljani? kako je bilo vse skupaj?
Če imaš čas, bom zelo vesela, če mi vse na kratko opišeš, saj me je pomalo strah še posebno, ko ne veš podrobnosti, ki te čakajo.

Res ti hvala, če bi boš podala še kakšno detaljno informacijo!
Bay

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAJLEPŠA HVALA
7.2.2005 14:07:44   
tinkamiška
Majči,
bolečin pri meni sploh ni bilo veliko. Po posegu v bolnici ti tako in tako dajo nekaj proti bolečini in ves čas ležiš. Ko sem pa prišla domov me je bolelo samo na dotik in če sem naredila kakšen gib preveč sunkovito. V bolnici sem bila 4 dni. Šive mi je pobral ven osebni zdravnik 7 dan po operaciji, tisti v notranjosti pa se izločijo sami. Sem iz Celja, zato sem bila v bolnici v Celju.

Nič se ti ni treba bati operacije, ker je vse skupaj zelo hitro mimo. En dan pred operacjio greš noter in že zjutraj moraš biti tešč. Dobiš odvajalo in pri meni(mene je bilo tega zelo strah) se je vse zelo hitro izpraznilo. Cel dan lahko piješ čaj, ki ti ga dajo v bolnici, od polnoči naprej pa tudi tekočine nes smeš uživati. Naslednji dan je fino, če si čimprej na vrsti, da ni tistega zoprnega čakanja. S posteljo te odpeljejo v operacisko, te dajo na mizo, v žilo na roki dobiš neko zadevo, zaradi katere zaspiš in nausta dobiš kisik. Potem se zbudiš, lahko malo bruhaš zaradi narkoze, pa ni tako hudo, ker si še ves omotičen in ne čutiš nobene bolečine. Dobiš infuzijo, ki ti jo popoldan vzamejo ven in lahko že poješ kar ti prinesejo. Če te kaj boli, ti dajo nekaj proti bolečini. Če je naslednji dan vse vredu, greš domov. Doma moraš strogo počivati najmanj en teden, nič dvigovat, čimveč ležat. Malo te bodo razvajali pa bo:)Bolniške pa dobiš od 10-14 dni.

Nič naj te ne bo strah, meni je super, da sem šla in da so vse lepo uredili, ker so res super, pravi strokovnjaki:bravo::bravo::bravo: Zato upam, da boš kmalu na vrsti in da bo potem res še potrebno čisto malo časa za:duda:!

Če te še kaj zanima pa vprašaj!

LP,

Tinka

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAJLEPŠA HVALA
9.2.2005 12:14:51   
Majči
Najlepša hvala tinkamiška za tako natančen in pester opis - mi je že veliko lažje, ko si poseg bolje predstavljam. Res ti hvala in upam, da bom tudi jaz tako brez težav prenesla operacijo.
Konec meseca pokličem, ko dobim m. in te obvestim, kako in kdaj me čaka poseg. Ja, če ne bom prišla zdaj na vrsto, se bom pravgotovo odločila za operacijo drugje. Čas beži kot nor!!!!!

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAJLEPŠA HVALA
9.2.2005 12:51:43   
tinkamiška
Tako je prav:bravo::bravo::bravo:
Pa držim:miska::miska::miska:, da te čimprej poštimajo, pa da bo čimprej mimo!:rozica:

LP,

Tinka

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?