Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJBOLJ BEDNO VERIŽNO PISMO, KI SEM GA KD... 24.9.2005 22:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
aJa no, angel denarja je izgleda bolj zaprte glave. Kaj češ, tudi taki morajo biti.
|
|
|
|
RE: NAJBOLJ BEDNO VERIŽNO PISMO, KI SEM GA KD... 24.9.2005 22:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
HITRO POŠLJI NAPREJ!!!!!
|
|
|
|
RE: NAJBOLJ BEDNO VERIŽNO PISMO, KI SEM GA KD... 24.9.2005 23:05:19
|
|
|
|
Kadija
|
Ja, sem ga tudi dobila, pa je že minilo več kot 6 dni, pa je stanje še vedno nespremenjeno.Sem dobila pa dva, kaj se potem podvoji??? Do jutrišnjega žrebanja mu še dam čas, potem ga pa odpustim . Joj, še listek moram vplačat......
|
|
|
|
RE: NAJBOLJ BEDNO VERIŽNO PISMO, KI SEM GA KD... 25.9.2005 9:42:54
|
|
|
|
urbancek
|
Jaz takih stvari sploh ne pošiljam naprej, pa tudi tiste po SMS ne. Sem enkrat eno cerkveno, pa se ni nič zgodilo. Lp
|
|
RE: NAJBOLJ BEDNO VERIŽNO PISMO, KI SEM GA KD... 25.9.2005 10:40:49
|
|
|
|
*maja
|
Meni se zdijo te stvari naravnost smešne .
|
|
|
|
RE: NAJBOLJ BEDNO VERIŽNO PISMO, KI SEM GA KD... 25.9.2005 11:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga poslala, ampak samo eni (in ne šestim), pa še to zato, da sva se nasmejali bednim verižnim pismom. Eh, jaz sem to vzela za hec!
|
|
|
|
RE: NAJBOLJ BEDNO VERIŽNO PISMO, KI SEM GA KD... 25.9.2005 19:10:59
|
|
|
|
KIRA
|
saj najbolje da se res smejem s tega. saj bi se - že zato ker nekateri verjamejo v take reči. je pa ključnega pomena, da je prišlo od ene (je ne bom poimenovala), ki je sicer tud drgač udarjena sam na denar, takorekoč "keš-****". žalostno, da se ji nič drugega ne mota po glavi. hehe, sem ji pa lepo nazaj odpisala takole: Takšnih verižnih pisem ne pošiljam naprej. Sicer pa denar ni vse. Bolj pomembno je če smo zdravi, pa srečni pa še par takih stvari, a ne??? LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?