Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NADALJEVANJE TEME MALO SEM SITNA- POJASNILO 10.6.2005 8:47:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah no, pa saj je bil samo en odgovor skrenjen, drugače pa se mi zdi, da si dobila informacijo. In hvala bogu, mene ni bilo zraven :)-
|
|
|
|
NADALJEVANJE TEME MALO SEM SITNA- POJASNILO 10.6.2005 9:09:13
|
|
|
|
baguSka
|
Mene tud ne.8)
|
|
|
|
NADALJEVANJE TEME MALO SEM SITNA- POJASNILO 10.6.2005 9:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa še manj. V takih primerih,ko nujno kdo kaj rabi..prebrskam vse možne kote in literaturo...vendar glede oddaj na naši TV ne morem pomagat,ker jo ne gledam oziroma tu v tej lukni kjer živim ni signala. Žal mi je,da nisi gobila pozitivnega odgovora,vendar vedi,da nismo vsemogočne. Upam,da si našla kje drugje odgovor.Lahko bi pa telefonirala direkt na uredništvo RTV ljubljana,mislim,da bi ti posredovali informacijo.
|
|
|
|
NADALJEVANJE TEME MALO SEM SITNA- POJASNILO 10.6.2005 11:47:12
|
|
|
|
puncica
|
Sem mogla nazaj it brat kaj je narobe da sem sploh vedla kaj se dogaja. :)- Ja veš različne ljudi imamo gor na RR, jst sem se že navadla in se ne obremenjujem več s tem:)- Pol pa kak seznam gor vržem da še druge mal pogreje pa je:)-:)-
|
|
|
|
NADALJEVANJE TEME MALO SEM SITNA- POJASNILO 10.6.2005 12:01:07
|
|
|
|
soseda
|
Karmy tut ti si mi padla v oči, ko si eno nakurla, zakaj sprašuje kako se najlažje v naši državi pride skozi.Pa je imela otročička starega šele 4 tedne, ti si jo pa jagala delat. Pa kaj?Ti pač misliš tako, drugi drugače. Če ji nisi znala svetovati, kako naj se znajde, ji tudi nimaš pravice moralizirat, zakaj se ne znajde tako da gre delat... tak je ta svet!
|
|
|
|
NADALJEVANJE TEME MALO SEM SITNA- POJASNILO 10.6.2005 12:12:58
|
|
|
|
žabica
|
Nič ne razumem!! Kdo je Karmy?
|
|
|
|
NADALJEVANJE TEME MALO SEM SITNA- POJASNILO 10.6.2005 12:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
:zmeden: Vem kdo je Karmy ampak kaj ima to s tem veze?:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?