Anonimen
|
Hojla! Pa se še jaz malo javim. Midva pa sva imela najprej banjico, pa je bilo vse OK. Potem pa sva kupila kljub temu čebriček, ker so ga na forumu vse tako hvalile, pa je prava groza. Mali se notri ful joče, kar vrti se okoli in leze nekam dol. Najbolj ga moti to, da ne more brcati tako kot v banjici. Tako da smo ga kopali le 2x, potem pa nič več. In smo spet vrgli denar pri oknu ven. Ne vem, zakaj je tako. Sem sicer odločena, da ga bom še vsaj enkrat poskusila noter kopat, pa bomo videli. Ampak on ful uživa v banjici. Sicer pa se je dva dni samo drl, po vaših pogovorih sem ugotovila, da je bila kriva polna luna. Danes je malo boljše. Mislim, da se je ful razvadil, kar noče ležati v ležalniku in se samo dere, da ga moramo nositi naokoli. To pa je posledica vseh teh obiskov, ki ga samo nosijo, potem pa lepo grejo domov, mi pa naj..... Katastrofa! Še malo, pa bom prepovedala nošenje. Kaj te njim nositi 5kg otroka pol ure, jaz pa potem celi dan, da mi bo počasi hrbtenica "crknila".:((:(( Samo jamram, saj vem. A je kljub temu moj mali sonček, v katerega sem neizmerno zaljubljena. :love:Danes praznujeva 2. mali rojstni dan, stara sva 2 meseca. :torta::darilo:Jutri pa bomo praznovali. Smo se tako odločili in vsak mesec praznujemo mali rojstni dan do 1. leta, potem pa bomo nehali. Ker je danes velika noč, smo prestavili na jutri. Nimamo pa nič drugega, kot le skupno kosilo s starši in Nejcovo botro z družino. Imamo se prav fino. Tudi :torta: ne delamo, to mu bom naredila za pol leta. Dobi pa vedno kaj malega, kakšen bodi ali igračko. Mu lepo beležim vsa :darilo:, od koga kaj dobi, da bo imel spomin, ko bo zrasel. Lepo, ne? Sicer pa sem jaz obsedena z evidencami, tako da je to pri meni le še ena izmed mnogih.:zmeden::zmeden::zmeden: SPACEY, daj idi že v porodnišnico, vidiš, da že vsi komaj čakamo na tvojega :duda:. Pa vso srečo, ker imam občutek, da boš ga kmalu srečala. Pridne bodite, Blacky:rozica::rozica::rozica::rozica:
|