Dolina
|
Tokrat se bova pa še midve pofočkali! :bravo::bravo: Vidim, da ful uživate in se potepate. In ful že jeste. Punce, men je to cela znanost, gosta hrana. :zmeden: A mi lahko katera razloži neki: ko začneš npr. s sadjem in daš :duda: prvo žličko in pol drug dan dve žlički in tko naprej (verjetno, če hoče več žličk drug dan, jih lahko dobi, če ni nolebe reakcije :zmeden2: ?), kako je potem, ko daš drugo vrsto sadja: spet ena žlička, pa drug dan dve žlički... in od prve vrste nič več al kako? Ja, kdaj pa pol prideš na en cel obrok? :zmeden2: Tanaja*, katera je pa breja? :bravo::bravo::bravo: Pa kako boste to speljali? Men že če grem samo z Alti na sprehod, včasih živci na nitkah visijo. :)-:)- Tolk nori in najrajš v jarke, da je pol vsa črna, pa še ful "diši". :grrr: Drugač jo ma pa Zoja ful rada, vedno se ji smeji in se z njo pogovarja. po moje bo njena prva beseda "Alti". :)-:)- Mi smo dobili že dve pikici, pri drugi je jokala, da ni za povedat. :(( Obračamo se 100/h samo iz hrbta na trebušček, v obratni smeri ji je uspelo ene trikrat. Upam, da bo kmal tud to 100/h uro teklo, ker ko ji ne paše več na trebuščku je tako kričanje :( in sam da jo obrnem je že spet nazaj na trebuščku. :hudicek: "Mami ne jezi se....". Drugač pa skor nč ne vriskamo. :(( Pa tko čakam na to vriskanje, ko berem vse te vaše pošte, kolk ste že glasni. Pa tud na glas se ne reži kr tko, jo moram kej žgačkat. Se pa za to zelo kregamo, ko nam kej ne paše... Take hecne zvoke jeze daje od sebe, da se sam smejimo zraven. Je pa zelo vesela in večinoma nasmejana tko, da tud to jezo preživimo. ;) Na morju še nismo bli, gremo začetek avgusta. :bravo: z novim avtom :bravo:, ker je petka premajhna za voziček in še :kuza:. Tko se bomo pa lahko vsi potepali. :bravo::bravo: Spacey, a ti je geslo prijelo? Joj, emn tale album prou nč ne laufa - da eno sliko gor spravim od doma, rabim eno uro. Tko, da sm kr jezna. Pa še digitalca nimamo tko, da si ga vsake tolk časa sposodimo. Zdej pa bežim... sm kljub kar dobrim nočem (2x na noč se zbuja, čeprav je že več kot en mesec spala po 10 ur :zmeden:) še vedno zaspana. :zaspan: Nočko, Dolina&Zoja&:kuza:
|