|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI (**** NADALJEVANJE)
23.7.2005 16:49:53   
nita
Ker nas že dolgo časa nikjer ni, odpiram novo stran v upanju, da se bo kera najdla in naklofala par stavkov, da vidno, kako napredujejo naši sončki.

Naša raste kot konoplja, vsakih par dni ji dam kako cunjico na stran za prijateljico, ki je bdw prejšnji petek rodila princesko Avo :bravo::love::bravo:. Če se bo tako blesavo vreme nadaljevalo, kmal ne bo mela kaj oblečt, saj ma same kratke stvari. Še dober, da mamo trgovine :)-.

Prejšni teden smo ble na treti pikici. Sploh ni vedla, da jo je dobila. Sestri se je celo smejala, zajokala je pa pol, ko je zagledala dohtarja :)-. Velika 65 cm in težka 7400 g.

En obrok imamo sedaj že sadni in začele smo tut že z zelenjavico. Sem nek prebrala, da je vzgoja umetnost, hranjenje pa znanost. Se čist strinjam :zmeden:.

Preobračamo se iz hrbta na trebušček in nazaj 100 na uro, tiho ne moramo bit niti sekunde, če nam pa kaj ne paše, smo pa tut tečni za znoret (najbolj pa takrat, če papica ni tisto sekundo, ko si zamisli :) ).

Kaj pa dopust? Ste že bli, al še grete in kam?? MI se konec avgusta podamo v gore in sicer na Roglo. Letos ne bo nič z morjem, pa tut ne vem, če ga bom kaj pogrešala. Mama z :love: nekek rajš htibe, do letos sma sicer po hribah kolesarla, tokrat jo bo pa treba kr prš mahnt. Našega sončka pa na rame :bravo:. U, kaj nam bo lušen, sem zihr.

No, da vas slišim zdej (aja, berem).

L.P. Anita & Ela :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.7.2005 17:52:07   
atinav
Ojla!
Bom še jaz nekaj na hitro napisala:kuza::kuza::)-.
Res je teli naši sončki res rastejo in so iz dneva v dan bolj zanimivi:sloncek::sloncek:. Mi smo še vedno samo pri eni pikici...ko smo šli na drugo je lih zmanjkalo cepiva:grrr:, tako da imamo sedaj drugo pikico šele 30 avgusta. Drugače smo še kar samo na flaški, zjutraj pa celo še na joškici...smo bolj lene sorte pa si jaz pumpam...čeprav vedno manj:ups:. Bomo pa začeli s sadjem zelo v kratkem lahko da že kar jutri, ker nas naš sonček full gleda ko jemo in na veliko cmoka...je res smešen.
Ja mi se tudi že obračamo iz trebuščka na hrbet 100 na uro in celo obratno, kričimo in zelo lepo se smejemo.
No smo pa bili že kar dvakrat na morju in sicer v začetku meseca v Barbarigi za 11 dni in danes smo prišli iz Poreča kjer smo bili 7 dni. Moram povedat da smo se res imeli super...čeprav nam je bolj pasalo v Poreču ker smo bili v hotelu in smo bili bolj komot:)-:)-. Tian se je v začetku full bal vode, zdaj pa je pravi frajer ki je celo vriskal in smejal je res kot ena ribica, ki full uživa v vodici:angel:.

Ja res boste uživali na dopustu...samo kaj ko pa je vsega luštnega tako hitro konec:zmeden2:.

papa

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2005 22:56:56   
tanaja*
Da se še mi pofočkamo:bravo:!

Preživljamo enkratne dneve.Včeraj smo se vrnili iz 14-dnevnega dopusta na Krku, kjer je bilo fantastično, le očija smo pogrešali, ker v službi ni dobil dopusta in ni mogel z nami.
Žiga sploh ni hotel več domov, Tia pa je uživala 100/h. Kopala se je v morju in tako vriskala od veselja, da so me vsi gledali kaj počnem z njo:)-:)-:)-. Vsak večer smo šli v lunapark, kjer bi Žiga najraje živel :)-:)-:)-. Neverjetno, na Krku je bilo letos polno mojih prijateljev, tako da mi družbe res ni manjkalo.

Drugače pa je cela družina v pričakovanju novih pasjih dojenčkov :bravo:. Mamica je taka kot :sloncek: in imam občutek, da bo vsak čas eksplodirala :)-:)-.

Tudi Tia je že gosto hrano in sicer 2x na dan (zjutraj mlečna kašica, popoldan sadni obrok. Koli tehta in meri v dolžino, pa ne vem:(. 2.avgusta imava posvetovalnico, pa bomo takrat zvedeli:).
Njena nova muha (no, že ene 14 dni) je vriskanje na ves glas. Poskuša že tudi "nekaj povedati". Zgleda nekako takole" Aaabbbubbbuubbbbuubuuu!"
:)-:)-:)-:)- + obvezne roke v ustih :)-:)-:)-. Smešna je za crknt :)-:)-... in pol se še ona smeji...
Pa ful je pridna. Čez dan redkokdaj teži, zadovoljna je ves čas in ves čas se smeji in vriska. Zvečer gre spat ob 20h in se zbudi zjutraj med 8h-9h. Otrok, da bi ga sanjal:bravo::bravo::bravo:. Tudi Žiga je bil tak dojenček :bravo::bravo:. Res imam zlata otroka:bravo::bravo::bravo:

Aja, pa slikce iz morja so v albumu:bravo::bravo::bravo:

papa:rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2005 20:50:16   
Dolina
Tokrat se bova pa še midve pofočkali! :bravo::bravo:

Vidim, da ful uživate in se potepate. In ful že jeste. Punce, men je to cela znanost, gosta hrana. :zmeden: A mi lahko katera razloži neki: ko začneš npr. s sadjem in daš :duda: prvo žličko in pol drug dan dve žlički in tko naprej (verjetno, če hoče več žličk drug dan, jih lahko dobi, če ni nolebe reakcije :zmeden2: ?), kako je potem, ko daš drugo vrsto sadja: spet ena žlička, pa drug dan dve žlički... in od prve vrste nič več al kako? Ja, kdaj pa pol prideš na en cel obrok? :zmeden2:

Tanaja*, katera je pa breja? :bravo::bravo::bravo: Pa kako boste to speljali? Men že če grem samo z Alti na sprehod, včasih živci na nitkah visijo. :)-:)- Tolk nori in najrajš v jarke, da je pol vsa črna, pa še ful "diši". :grrr: Drugač jo ma pa Zoja ful rada, vedno se ji smeji in se z njo pogovarja. po moje bo njena prva beseda "Alti". :)-:)-

Mi smo dobili že dve pikici, pri drugi je jokala, da ni za povedat. :((
Obračamo se 100/h samo iz hrbta na trebušček, v obratni smeri ji je uspelo ene trikrat. Upam, da bo kmal tud to 100/h uro teklo, ker ko ji ne paše več na trebuščku je tako kričanje :( in sam da jo obrnem je že spet nazaj na trebuščku. :hudicek: "Mami ne jezi se....".
Drugač pa skor nč ne vriskamo. :(( Pa tko čakam na to vriskanje, ko berem vse te vaše pošte, kolk ste že glasni. Pa tud na glas se ne reži kr tko, jo moram kej žgačkat. Se pa za to zelo kregamo, ko nam kej ne paše... Take hecne zvoke jeze daje od sebe, da se sam smejimo zraven. Je pa zelo vesela in večinoma nasmejana tko, da tud to jezo preživimo. ;)

Na morju še nismo bli, gremo začetek avgusta. :bravo: z novim avtom :bravo:, ker je petka premajhna za voziček in še :kuza:. Tko se bomo pa lahko vsi potepali. :bravo::bravo:

Spacey, a ti je geslo prijelo? Joj, emn tale album prou nč ne laufa - da eno sliko gor spravim od doma, rabim eno uro. Tko, da sm kr jezna. Pa še digitalca nimamo tko, da si ga vsake tolk časa sposodimo.

Zdej pa bežim... sm kljub kar dobrim nočem (2x na noč se zbuja, čeprav je že več kot en mesec spala po 10 ur :zmeden:) še vedno zaspana. :zaspan:

Nočko, Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?