rainbow
|
Dober večer, mamice! Tudi pri nas je trenutno mir (hvala bogu), tako, da lahko še tu kaj nakracam, preden grem spat. Kljub vsem težavam dnevi kar letijo, pa še luštno je vmes (ko ne jokamo). Nita, saj vem, da bodo krči minili, ampak se mi zdi, da še mene izčrpa vsa zadeva. ker naša mala je kar težka in to nošenje ni ravno zabavno. Zdaj sem si nabavila štorkljo, bomo videli, če je uporabna. Sem pa zdaj ugotovila naslednje in me zanima, če je pri vas podobno; ta mala seveda ne zna zaspati sama, ok. In dopoldan še zaspi po hranjenju in pol na sprehodu. popolda pa več ne in če ne zaspi nelje v uri po dojenju, postane skrajno nemirna in bi samo sesala. In sva se danes hranili ob šestih inj pol še ob pol osmih na drugi dojki, vmes pa še malo na prazni. Sploh je nisem mogla uspavat. Sem ji včeraj hotela dat dudo, pa je nekaj minut še palilo, ampak zaspala pa ni, se mi zdi, da sem jo še bolj ziritirala. Samo ziza je pol delovala. Se zgleda moram sprijaznit s tem. pa moja sploh noče ležat, ko je budna, samo na rokah.tak da bomo štorkljo sprobali. Aja, za dojenčke, tako male, pomeni, če spijo celo noč, je to 5 ur skupaj. tak da tiste, ki vam spijo več kot 5 ur, vam že spijo celo noč. Še eno vprašanje, pol pa res neham: kak ve dojite ponoči, oz, kje vam spijo bebe? Moja spi v postelji, po drugem nočnem hranjenju oz zgodnjem jutranjem pa jo pustim v najini postelji, ker jo začne ful napenjat in nekak bolj mirno spi, če je pri meni. Kak pa vaši spijo? Ok, se opravičujem za tako dolgo kačo, lepo spite in cas spet berem. Vsem veliko :darilo::torta::rozica::bravo::)- in malo :((
|