rainbow
|
Hojla, ženske!! Končno je mir pri hiši! Cel kaos danes, ati v hannovru za 4 dni, babice, sestrična servis, vreme za zjokat, beba ima plenični izpuščaj in še začenjamo s krči izgleda. danes je že grozno tulila. Oprostite tipkarskim napakam, pišem v poltemi. Me zanima glede krčev: - kako ve postopate v tem času? mislim masaža, nošenje... poleg tega je ne upam prepogosto dojiti, ker pol vse ven zbljuva; babica je uspela uvest dudo, čeprav za kratek čas. me je kar groza, če pomislim, da trajajo do treh mesecev. - ali ve dajate čaj bebicam?? jaz še nisem začela, sama pa pijem veliko tega čaja za otroke, a to kaj pomaga? Mogoče čudno zgleda, da te stvari sprašujem, ampak prve nisem polno dojila, poleg tega je bila takrat velika zmeda, smo imeli vse, od zize, flaške, do dude, pa ne bi rada ponavljala. Valči, glede kilogramov, jih ne omenjaj, jaz imam še več dol za spravit kot ti. Nameravam začet telovadit, samo še ne vem, kdaj (hahahah) Sončnica, rodila sem v MB, za 1.rojstni dan pa velja, tudi če na daljavo. Kaj ribica je zaljubljena?? če to ni lepo, najstniške ljubezni so najboljše. Jaz tudi pogrešam Spacey. Nisem uspela pogledat, kaj pa je bilo z njeno bebo? nekaj se je pisalo, da sta bila nekaj dni narazen (no, ker tudi moja je bila 4 dni na intenzivni) Pozdrav tudi vsem ostalim, vsaki velik šopek :rozica: grem zdaj spat, ker imam nočni kšiht lepo ajajte
|