Mina1
|
Ojla Lu in Maja, ekola, se še jaz na hitro pofočkam. Tudi mi smo bili 18.1. stari 11 mesecev, v nedeljo bi se mi porodniška zaključila, pa sva dobila podaljšanje, ker hodiva na fizioterapijo in tako. Za malega piškotka je to super, jaz pa bom junija malo iz tračnis, junija zato, ker imam še ves dopust za leto 2005. Tale moj pikec ga sračka na polni črti: živahen kot bratec, s hranjenjem in spanjem pa cel . Ne spi ponoči, tako da sem fino zdelana. S hrano tudi štrajška še vedno in je malce presuh, ker se ne redi, vsaj ne dovolj. Čisto je kontra bratcu, ki se pa ne more najesti. Drugače pa je pravi dobrovoljček, glasen mali vriskač in moja mazica, ker bi se samo crkljal . Zunaj sva čimveč, če se le da, tudi zdaj, ko je mrzlo. Le ta teden je ekstremno mrzel in sva raje doma. Vidim, da mu nekaj manjka, če sva doma, pa tudi meni je lažje, če migam in grem na sprehod, prej mine čas, ko pride domov ati in bratec in v štiri je bolj fajn. Drugače pa je tudi pri nas cel z zobki, komaj smo se takrat rešili hudih krčkov, mu zobki še danes nagajajo in ga fino boli in srbi, zato je dostikrat sitkan. Ja, kaj čmo, doma imam dva ultra živahna pobalina fina. Sem zadnjič prav razmišljala, ali sem v nosečnosti kaj takega jedla, da je sedaj doma "urnebes" ... In rojstni dnevi tehle mojih vodnarčkov se začenjajo: najprej ati ta teden, potem še ne 4-letnik in nato mali piškotek. Kako čas beži