valči
|
Hay, Evo še mene.Nekako komaj najdam čas za RR,ker imam toliko dela,pa skozi smo zunaj,pa tokiko tega se dogaja,sem že mislila vam težit za nasvete. Nita,oprosti,še ti nisem uspela odgovoriti:ups:. Ja,takšne težave imamo: V ponedeljek je spet fasala tako vneto rito,da je dobila luknjice in se je iz njeh cedilo:((,kar bolelo me je,ko sem to gledala,pa še sama sem kriva zato:ups:.Da vam napišem;povijala sem jo od 6.tedna dalje v bombažne Štorklje in je kar naprej nekaj bilo,malo rdeča,malo zdrava,pa spet glivice,itd...Sama sebi sem lagala,da je to dobro za otroka,da je bombaž:zmeden:...Do ponedeljka,kličem pediatrinjo,pa mi reče,da je možno,da so plenice krive,da bakterije ostanejo not in to se širi in da naj dam pamperske. In od takrat ima lepo rito,Štorklje pa so že na dilah in jih bom vrgla-80000 sit.Sama reklama,ker je tudi sin imel večkrat vneto rito,no prav jezna sem,:(očitno ima občutljivo kožo,nikoli več bombaža:hudicek::((:( Drug problem pa je,da zvečer,ko dobi dodatek-aptamil,jo ful napenja,pa kaka ne,kaj je to?Po eni flaši na dan:zmeden:Naj mi katera napiše,naj menjam,pa KATERO mleko,da ne bo tolk boga revčka?! Joj,koliko sem napisala,da boste do polnoči brale:ups:,naj mi katera prosim svetuje glede mleka,PA,PA
|