|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mutsy transporter
26.12.2009 9:44:26   
K_a_t_i
Ali ga ima katera?
Kje se ga da videti/kupiti, kako ste zadovoljne, kaj bi spremenile,... Vse me zanima - na RRju ne duha ne sluha o tem vozičku user posted image .
Hvala!!!!!
K_a_t_i

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mutsy transporter
26.12.2009 11:54:54   
little angel
tudi jaz sem nedolgo nazaj sprasevala o transporterju in nisem nasla nobene punce, ki bi ga imela.... midva sma si ga sla pogledat v zivo v BC v LJ ampak se nisma odlocla zanj. sma vzela sliderja, ker nama je  bil lepsi. mere vozicka so skoraj iste. je pa transporter lazji...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2009 12:45:17   
K_a_t_i
Little angel, v katerem BCju? V BTCju, v Šiški ali na Rudniku? In že vnaprej hvala za odgovor.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2009 13:17:50   
little angel
v btc-ju.... majo razstavljene vse modele (vsaj takrat so imeli). 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2009 14:27:22   
endrina
Pred nakup našega 4 riderja sem tudi jaz vrgla oko na tranporterja, ker je lažji in se zloži bolj skupaj kot pa 4rider. Ko sem ga videla v živo, pa se mi ni dopadlo kako je imel narejen ročaj. Za je nekako narejen v dveh delih in tisti del na vrhu se premika gor in dol. Medtem ko se višina pri 4riderju nastavlja tako, da si ročaj potegneš ven. Torej gre za čist drug sistem. Ne vem no, meni je pol bil 4 rider v živo veliko lepši. Nisem pa primerjala cen, a je transporter kaj cenejši???

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2009 15:01:53   
K_a_t_i
Joj, do cen sploh še nisem prišla user posted image . Zaenkrat sem še pri tem, kaj sploh mi gre v prtljažnik - in 4 rider je žal 4cm predolg (Golf plus). Tako da, odpade.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 18:20:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2009 18:31:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Joj, do cen sploh še nisem prišla user posted image . Zaenkrat sem še pri tem, kaj sploh mi gre v prtljažnik - in 4 rider je žal 4cm predolg (Golf plus). Tako da, odpade.

tole da je za 4cm je tk tk, ti priporočam da se odpelješ v rtgovino in sprobaš, golf plus ima globji prtljažnik in dost je tud odvisn od teh blatnikov nad notranji strani gum....

sej globina ni problem... dolžina je user posted image Bom pa definitivno šla probat user posted image . Koj, ko se prazniki nehajo user posted image . A kolesa se dajo snet pri 4 riderju? Zdej sem še mal sliderja pošpegala. Maybe...
Quinee zap, ki si ga svetovala, tud ni švoh - samo malo me skrbi, ker je iz pene, jaz pa dejansko imam 24/7 voziček v avtu. Pena nase veže vlago pa me skrbi, da mi ne bo splesnil - pa tudi unega naslonjala za 18m+ nimam kej rabit in mi je odvečna krama. Skratka... ne da mi miru user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 20:14:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2009 22:42:26   
Anonimen
Tukaj si lahko pogledaš filmček/oceno Transporterja: http://www.youtube.com/watch?v=Tg0KjpMGDu8
Je kar fleten, čeprav ima za moje pojme 3 velike minuse:
1. sedež se ne da obračat
2. naslon za nogice je fiksen in tudi ko je hrbtišče v ležečem položaju, otroku nogice dol bingljajo
3. Naklon hrbtišča se nastavlja s trakci

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2009 23:01:23   
K_a_t_i
Kako se sedež ne da obračat user posted image
Ja mater.... Pa res nisem tega nikjer zasledila - mi je pa bilo samoumevno, glede na to, da lupinca in košara gledata v drugo smer. Če je tole res, pol pa definitivno odpade s seznama. Hvala, otika za opozorilo! Ostalo dvoje me pa niti ne moti - sem že navajena od prve "marele" (Spider).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.12.2009 23:06:25   
Anonimen
Saj pri Spiderju se naklon za nogice da regulirat ...

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.12.2009 23:13:39   
K_a_t_i
Delno, ja (samo zgornji, 10cm del - moj sin se je naveličal vozička preden je sploh dosegel do spodnje "poličke" - po njegovem 14m smo ga samo še na morju 14 dni do plaže vozili).
Trak na hrbtišču je pa identičen - to sem imela v mislih.
Škoda, ker niso naredili za spiderja še adapterjev za košaro (za lupinco sem videla, da so pogruntali sistem). Potem bi bila rešena dilem user posted image . Sicer bi bil tak voziček preceeeej daleč od terenskega, ampak Tivoli in PST bi pa sfural user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2009 11:12:04   
little angel
poglej sliderja.... se zlozi na manjse kot 4rider ali urban rider.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2009 13:02:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

poglej sliderja.... se zlozi na manjse kot 4rider ali urban rider.

Sem ga šla danes pogledat, ja. Ampak me sploh ni pritegnil - blago se mi zdi nekvalitetno pa še barve so za moj okus malo preveč "divje".
Transporterja pa itak nimajo (samo sem ga tudi odpisala).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 15
27.12.2009 20:16:02   
little angel
mi ga imamo v barvi kaki.... je cist nezna. zelela sem ga pa v barvi new white ampak ga zal nismo dobili. blago pa se meni zdi superuser posted image pa baje se madezi preprosto samo obrisejo... bomo vidli no ko bo v uporabi kak se bo obneslo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.12.2009 20:21:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

mi ga imamo v barvi kaki.... je cist nezna. zelela sem ga pa v barvi new white ampak ga zal nismo dobili. blago pa se meni zdi superuser posted image pa baje se madezi preprosto samo obrisejo... bomo vidli no ko bo v uporabi kak se bo obneslo.

Jaz samo, da se spomnim na uvajanje goste hrane pa mi vse nežne barve odpadejo user posted image . No, definitivno niso tam imeli razstavljenih vseh - una oranžna mi je bila grozna user posted image . Zelo verjetno pa je kakšna tudi kul. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?