Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Musty freerider akcija -50% 26.10.2006 23:23:47
|
|
|
|
pravljica
|
pred letom in pol bi ga kupila 200% meni je zakon, sploh odkar sem ga videla v ZG turbolimaču
|
|
RE: Musty freerider akcija -50% 27.10.2006 7:43:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pa sej je ful dober - pa za to polovično ceno dobiš vse - športni del, košaro in avtosedež...
|
|
|
|
RE: Musty freerider akcija -50% 27.10.2006 16:07:45
|
|
|
|
anjaa
|
športni del je peščene barve, košara pa je rdeča. meni je barva totalno out
|
|
|
|
RE: Musty freerider akcija -50% 28.10.2006 0:19:44
|
|
|
|
lysa
|
Mene pa zanima, kakšne so dimenzije tega vozička, ko je sestavljen. Prebrskala sem že cel kup strani, pa nikjer ne zasledim tega podatka.
|
|
|
|
RE: Musty freerider akcija -50% 29.10.2006 21:45:43
|
|
|
|
pravljica
|
kakšno vezo pa ima to, da rdeča ne gre z bež barvo (čeprav ne vem, zakaj ne bi šla, k bež barvi gre res čisto vsaka druga barva) saj košara in športni del sta dve različni enoti, ki nista skupaj na ogrodju (meni to odgovarja, saj se hitro naveličam ene stvari, tako pa je občutek, kot da imaš 2 vozička, ko menjaš košaro za šp. del)...mi smo imeli takšno kombinacijo pri comfortu...rdečo košaro, zdaj pa imamo bež športni del...glede velikosti pa ne znam povedat
|
|
RE: Musty freerider akcija -50% 30.10.2006 1:41:23
|
|
|
|
anjaa
|
nevem a splošno nimam nič proti rdči, mi pa tale njihova nikakor ne pride v oči. mi je pa ful ušeč modra
|
|
|
|
RE: Musty freerider akcija -50% 2.11.2006 12:32:02
|
|
|
|
razigrana
|
A mogoče katere ve kako se tale voziček obnese na kakšnih drugih površinah kot je asfalt (pesek trava,...)? Hvala in LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.