|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mustela kozmetika
1.5.2008 17:20:27   
pikica_30
Vem, da je to kozmetika višjega ranga in da jo prodajajo samo v lekarnah. Sem dobila katalog njihovih izdelkov, pa me zdaj zanima, kateri izdelki so najbolj primerni in uporabni za novorojenčka? Saj vem, da velja pravilo manj je več, ampak jaz bi rada vedela od uporabnic te kozmetike, kateri najbolj pridejo v poštev. Imajo tudi neki gel za umivanje, kjer ni potrebno izpiranje - mogoče primerno za prve tedne? Kakšna pozna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mustela kozmetika
1.5.2008 19:45:39   
jajula
mi mamo od mustele peno in kremo proti temencam, pa je okej. za ostalo težko komentiram, ampak v prvih tednih itak ne rabiš nič drugega kot hladilno mazilo. 

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2008 20:23:49   
mateyka
enako kot jajula + še hidra bebe kremo in un stick za lička mazat (proti vetru). vse je user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2008 21:15:59   
piko12
Mi imamo navadno trdo milo, šampon proti temencam, kremo za mrzlo vreme in kremo za rdečo ritko-proti pleničnim izpuščajem. Predvsem zadnja je zakon, vse ostalo pa tudi super. Imamo še olivno olje in to je tud vse kozmetika, ki jo Roki premore.user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2008 22:47:21   
pikica_30
Mateyka, a ta hidra bebe krema je krema za obraz ali za celo telo?

Piko12, a trdo milo je tudi od Mustele?

Pa ali vse te izdelke lahko uporabljam že od rojstav naprej?

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2008 10:04:59   
piko12
Ja, vse našteto, razen olivnega olja je od mustele. To uporabljamo že od začetka, kremico za lička pa od mraza dalje (rojen je poleti).

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2008 11:08:11   
mateyka
hirda bebe je za vse, telo in obraz. + moja mama jo ma za obraz, pravi da je super user posted image

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2008 11:15:57   
ataner
jaz sem dobila prospekt pri G. je tudi krema za razpokane bradavice, ne?
Kolko pa kaj to stane?

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2008 8:36:12   
bibabuba
Žan ima zelo občutljivo kožo in od dermatologovega mnenja naprej uporabljamo vso kozmetiko od Mustele ... svetovno! Od takrat ni problemov s kožo in je tega že eno debelo leto.

Imamo pa:
šampon
kopel
tekoče milo
losijon za po telesu
krema za obraz
krema za ritko
vlažilni robčki

prej trdo milo.

Vse mi je bilo zelo všeč pa tudo diši prijetno.

Cene so pa zasoljene - jaz pod 40 evrov sploh ne grem iz lekarne.

Kličem sonce!

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2008 8:55:29   
soraia
Kje pa se da videt v katerih lekarnah jo prodajajo? Ker pri nas jo ne.

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2008 11:25:54   
zabica26
Imamo šampon za temenca in je superca. Zdej sem kupila še dnevno kremo in kremo z UV zaščito in faktorjem 50 za poleti. 

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2008 12:43:30   
bibabuba
To ti lahko v kateri koli lekarni preko potnikov naročijo, če jim je v interesu.

pri meni tega niso imeli, a so mi v začetku naročali posamično, kasneje je bilo preveliko zanimanje in so jo začeli kr kot redno dobavljat.

Lp

Kličem sonce!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.