|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mustela
10.8.2007 22:57:04   
Palčica*
V porodnišnici sem v darilnem paketu dobila tudi testerje Mustele. Ker mi je kolekcija všeč,sem nekaj iz njihove ponudbe želela tudi kupit,a smola...
Sem z Gorenjske in v tukajšnjih lekarnah za Mustelo še slišali niso,tudi DM kolekcije ne pozna,edino v Mullerja še nisem zavila. Po brskanju na internetu sem zasledila, da jo imajo v lekarni v Dravljah,to pa je tudi vse.
Če katera ve kje izdelke Mustela prodajajo bi bila zelo vesela,če mi pove.
In pa ja...tudi ekskluzivnega zastopnika sem želela po njej vprašati pa mi iskalnik žal ne vrže ven njihove spletne strani.
Sej ne gori voda, a skoraj ne morem verejti da Ti ponudijo testerje,potem pa dejansko stvari ne moreš kupit user posted image .
Kakorkoli,hvala za pomoč.

lp,

Palčica

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mustela
10.8.2007 23:01:29   
nana 27
 Mogoče ti za vaš konec pomaga tole: http://www.gorenjske-lekarne.si/sl/node/461

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2007 23:05:17   
Anonimen
Kokr vem, jo imajo samo v lekarnah. Pri nas v Zasavju se dobi vse od Mustele.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2007 23:05:37   
kaya2007
drugače sem pa v LJ videla mustelo v vseh lekarnah v katerih sem bila...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2007 23:28:24   
darja72
Lekarna Naklo.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2007 23:33:06   
Majchi
Jaz jo prodajam in sem imela ravno Gorenjsko čez user posted image . Imajo jo v lekarni Kranj, Supernova, Stražišče, Mlaka, Naklo, Pharmacare v Mercator centru Primskovo. Pa tudi na Jesenicah v lek. Plavž in v lek. Jesenice. Pa ziher sem še kaj spustila, sem malo ven iz kondicije (porodniška)user posted image .
Če te pa še kaj zanima, mi pa lahko zs pošlješ.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2007 23:54:06   
Palčica*
Oooooooooooo punce hvala !!!
Tole je blo pa hitro.
Sama sem vprašala po Musteli v lekarni Radovljica in Bled,pa so me samo debelo gledali,tko da  pol po gorenjskih lekarnah sploh nisem več spraševala.
Sem si pa zdej prepisala vse kar ste mi napisale,jutri bom počekirala jeseniški konec,v torek (če jo na Jesenicah po čudežu ne bo) pa kranjski.
Majchi če ne bom pa res Tebe gnjavla user posted image .

Punce,hvala še enkrat !

lp,

Palčica

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2007 15:36:13   
TheAngel
Ja v lekarni Naklo jo imajo. Pa super prodajalke vse razložijo kaj je kaj in zakaj.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 17:24:51   
Anonimen
Majchi, potem ti sigurno veš, če je tista kopel za dojenčka primerna tudi za novorojenčka, ker ima ful suho kožico. ALi naj raje počakam, da se kožica sama poparavi. Stara je komaj teden dni. In koliko so kaj cene?

(odgovor članu TheAngel)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2007 17:59:15   
kaya2007
Mi že od rojstva uporabljamo gel za umivanje in se super obnese!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2007 22:30:47   
Majchi
Paštetov kruh, jaz bi na tvojem mestu še malo počakala. Lahko, da se dojenčku koža pač obnavlja in lušči, naši se je isto.

Če pa ugotoviš, da ima v resnici suho kožo, potem ima pa Mustela tudi dermatološki del kolekcije, kjer poleg suhe kože pokriva tudi plenični izpuščaj, razdraženo kožo in temenca.
Za suho kožo potem obstaja tekoče milo, oljna kopel (verjetno si to mislila) in pa emolient za telo. Ta del kolekcije se imenuje Stelatopia.

Tisti gel, ki ga omenja Kaya2007 (dermatološki gel) pa uporabljam tudi jaz za tamalo (2,5 meseca) in je primeren čisto za novorojenčka, ampak za zdravo kožo.

Cene? Ja, je mal dražja kolekcija. Ta dermatološki gel stane cca. 2700 sit (tolarji mi še bolj ležijouser posted image ), ampak ga je 500 ml in ga imaš ziher za pol leta, če ne za dlje.
Dermatološki del kolekcije je pa vse med 2000 in 3500 sit.
Če te še kaj zanima, mi raje piši na zs, da mi ne bodo očitali reklameuser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2007 12:26:11   
karin412
Jaz sem bila zadovoljna s kremo proti pleničnemu izpuščaju. Če ni bilo tako hudo, sem rabila Praška pasto, ko pa res ni nič več pomagalo, pa to kremo od Mustele. Je pa res tam nekje 10 evrov.
Sicer pa kake posebne reklame ne bi delala, ker sem bolj za naravne izdelke, to pa je le farmacija.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2007 7:58:14   
kaya2007
Jaz sem bila zadovoljna s kremo proti pleničnemu izpuščaju

a to je ta dermo-pediatrie linija, gor piše rougeurs du siege? Jo grem danes iskat, ker imamo prvič malo rdečo ritko user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2007 8:39:19   
amy26
Paštetka, mislim da bo za dojenčke tista mlečna kopel tudi primerna (Mustela stelatopia milky bath oil), mogoče bi res na tvojem mestu počakala še par dni ker je tako malauser posted image  pol bi pa le poskusila z kopeljo saj ji nima kaj škoditi, ti pa predlagam da jo potem še namažeš s kremo ki jo je fajn kupiti, imenuje se Mustela Stelatopia - Emollient cream (za nego suhe kože)

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?