|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mullerjeva kozmetika
5.6.2008 17:33:30   
AnciM
Pozdravljene!

Imam katera izkušnje z Mullerjevo kozmetiko za dojenčke al vse tam kupujete bubchenovo? Kakšni pa so njihovi modrci za dojenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mullerjeva kozmetika
5.6.2008 17:43:35   
Pia77
Modrčki za dojenje so v redu, niso sicer glih po zadnji modi, so pa poceni in udobni. Brez skrbi jih pereš na 90'C. Od Muellerjevih zadev pa uporabljam samo robčke za rito (najugodnejši) in previjalne podloge za enkratno uporabo (fajn za na pot). Kozmetike skoraj ne uporabljamo - enkrat na teden trdo milo in Bepanthen ali Sudocrem, kadar je rdeča rita.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 18:13:44   
Majuska
Ojla, sem kupila njihov modrc za dojenje in se mi zdi v redu. Ostale kozmetike mi še ni treba kupovati, menda pa se v Mullerju ful splača kupovati plenice in ostale zadevice, kolikor slišim od kolegic.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2008 18:18:20   
lemavrica
Meni so bili njihovi modrc za dojenje super, udobni in ugodni. Uporabljam pa vlažilne robčke za rito brisat, vatke in pa robčke v škatli.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2008 19:19:26   
Tanchy
Pozdravljena,

še moje enoletne izkušnje user posted image . Mullerjevega modrčka nisem imela (ker ni bilo nikoli prave številke), ti pa priporočam, da ga kupiš po porodu (če si še user posted image ), ker jaz sem si kupila v Sparu enega prej in je premajhen (čeprav pravijo, da v 9.mesecu že lahko vidiš pravo velikost - ni nujno). Imam pa modrčke iz Kepice (hala A) in sem zelo zelo zadovoljna z njimi. So pa kar lepe cene, samo če uporabljaš dolgo časa se splača, res.

Ja pleničke so zakon user posted image user posted image user posted image , mi samo te uporabljamo, pa tudi cenovno so NAJUGODNEJŠE.  Krema za ritko ni tako zelo fina - jaz jo uporabljam le redko, robčki mi niso všeč (sicer jih včasih kupim) samo mi smrdijo. Pri robčkih je tako - več daš več imaš, samo za enkrat ritiko obrisat ni panike. Olje imajo krasno - full lepo diši, je prijetno. Uporabljamo tudi kremo za kopanje (šampon)....

Skratka od Mullerja probamo skoraj vse in moram pritrditi, da je DOBRA znamka.

Je pa seveda tudi odvisno kako user posted image koža reagira (nekateri so zelo občutljivi ....

Lp

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2008 19:21:16   
Tanchy
Ja, točno, pa tiste večje vatke prav za user posted image so tudi super - jaz mu ritko obrišem po robčkih in ne pusti NOBENEGA kosma na ritki. user posted image

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2008 19:24:41   
April
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Pozdravljene!

Kakšni pa so njihovi modrci za dojenje?

najboljšiuser posted image

jih ne zamenjam

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2008 19:24:53   
Strawberrie Cherrie
Prvo kot prvo je zame Bubchen eno navadno sranjeuser posted image . Se opravičujem izrazuuser posted image user posted image , ampak je res. Karkoli smo kupili, smo fasali al alergijo al vneto ritko, v glavnem brezveze.

Drugače ne uporabljam Mullerjevih kremic itd, ampak samo njihove plenice in robčke, tko za v torbico pa v avto, pa moram rečt, da sem z obojim zadovoljna. Pa tudi njihove flaške srkalke redno kupujemo, pa robčke za nos (tiste v škatlji, ki se samo ven vlečejo). Tako da moram rečt, da sem s temi stvarmi zelo zadovoljna, po kremice in olja,  kopeli ,pa se še vseeno raje odpravim v lekarno ali sanolabor, kupim Adermo in dr.hauschko.

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 5.6.2008 19:34:32 >

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2008 19:28:49   
April
kaj pa so to flaške srkalke,,,

drgač imam pa podobne izkušnje glede kozmetike.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2008 19:33:52   
Strawberrie Cherrie
Pa tista flaša, ko ima slamico not. Nuk jih ima pa Muller.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2008 19:36:42   
April
user posted image bom kupla srkalko, če je tko fajn

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2008 19:39:04   
Strawberrie Cherrie
tole:

user posted image

user posted image

user posted image (takšne kot je tale tazadnja ima Muller v svoji kolekciji)

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2008 19:41:57   
April
Ja, sem že vidla tole. Mislim, da jim jih Nuby dela.  Pri prvem nismo mel tega, bomo pa zdaj drugega že začel navajat na slamico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2008 22:13:31   
Nyah*
Jaz sem imela (in bom imela spet) njihove plenicke, ki so res ugodne, pa dobre (nasa pupa je imela ful probleme z vneto ritko, pa so ji pasale), poa njihove male pakunge robckov za s sabo, podloge pa previjanje, vatice.

Sicer pa vso, tudi druge znamke, kozmetiko kupujem tam, so ugodni, pa full izbire imajo!

user posted image user posted image user posted image  Muller!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2008 23:09:05   
*bubi*
Joj, te "flaške srkalke" so se meni tudi ful fajn zdele (BTW: DMova znamka ima original Nubyjevo), dokler nisem ugotovila, da splesnijo not in šans, da umiješ, ker sistema ne moreš čisto razstavit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.6.2008 23:20:04   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Meni so bili njihovi modrc za dojenje super, udobni in ugodni. Uporabljam pa vlažilne robčke za rito brisat, vatke in pa robčke v škatli.

Jaz isto, pa še plenice so ugodne in vredu.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2008 9:05:05   
Nyah*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, te "flaške srkalke" so se meni tudi ful fajn zdele (BTW: DMova znamka ima original Nubyjevo), dokler nisem ugotovila, da splesnijo not in šans, da umiješ, ker sistema ne moreš čisto razstavit user posted image

Jaz sem si pomagala s palcko za usesa, nekaj casa se da fajn scistit, potem pac flasko zamenjas.

Je pa res neprijetno ja, najbolje jih je samo za vodo uporabljat, pa je stvar resenauser posted image user posted image , pa se zdravo je najbolj!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2008 10:20:28   
Aysha
jaz bi še to dodala: razlika med plenicami Pampers kupljenimi v Muellerju in istimi plenicami kupljenimi v DM (ali kaki drugi naši trgovini) je prav neverjetna!! Tiste iz Muellerja so dosti bolj kakovostne (ker so delane za zahodni trg), medtem ko so Pamperske iz drugih naših trgovin delane za Poljsko, Češko, Slovaško, ipd...user posted image  veliko slabše (opazila sem tudi razliko pri drugih izdelkih: npr Nutella, Aptamill...).

kolegice hvalijo tudi plenice Molten (ekološke, nebeljene); sicer izkušenj še nimam, jih bomo pa poskusili ko bo prišel časuser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.6.2008 14:06:57   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem si pomagala s palcko za usesa, nekaj casa se da fajn scistit, potem pac flasko zamenjas.

Je pa res neprijetno ja, najbolje jih je samo za vodo uporabljat, pa je stvar resenauser posted image user posted image , pa se zdravo je najbolj!

Sistem se raztavi na 3dele, potem pa s tisto ist taozko krtačko za flaše in te zadeve lepo pobezljaš not. Mi jo res tudi redno menjavamo, mali pa pije večinoma vodo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2008 15:03:10   
15.7.
mi kupmo plenice, robčke, mila v mullerju, aja in mleko od bebi vite in sok tut. smo full zadovoljni.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?