|
Mujo, Haso in krave 6.4.2006 10:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mujo in Haso sta se odlocila, da bosta imela farmo > > krav. Da pa se > > > > reveza ne bi vsako jutro prevec mucila z molzenjem > > svojih krav, se > > > > odpravita v kmetijsko zadrugo po avtomatski > > molznik, za katerega > > > > sta slisala, da je full dober. > > > > S svojim novim aparatom se vsa vesela vracata > > domov. Na poti do > > > > doma ju premaga radovednost,da bi poskusila, kako > > aparat sploh > > deluje. > > > > Mujo dobi idejo in rece: > > > > "Ajd Haso, da mi isprobamo ovo cudo za krave. > > Izvadi ti svog > > > > ****ica, da mu mi nastavimo sisalku." > > > > Haso tocno to naredi in rece: "Mujo, sad mozes, da > > ukljucis." > > > > Mujo stvar vkljuci in Hasotu se na obrazu pojavi > > nasmeh: "Mujo, > > > > ovo stvarno radi. I to dobro radi." > > > > Takrat je ravno Hasotu prvic prislo. Pa mu pride > > drugic, pa > > > > tretjic, pa se cetrtic. Nakar ves utrujen rece: > > "Mujo, ajd > > molim te, sada je dosta. Izkljuci." > > > > Mujo ves pameten gleda, gleda, gleda, obraca > > aparat, nikjer ne > > > > najde gumba, ki bi izkljucil parat: "Sacekaj malo, > > Haso. Idem u > > > > zadrugu, da pitam kako ovo da iskljucim" > > > > > > Mujo kot Mujo, se vrne sele naslednje jutro. Haso z > > izbuljenimi > > > > ocmi ves onemogel lezi na tleh, ko se Mujo zadere: > > "Haso, ne > > > > zivciraj se. To ti je automatika. Iskljucit ce se > > sam, kad > > > > napunis 5 litara."
|
|
|