Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 17:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz drgač mačk ne maram (ne vem od kje in kdaj ), ampak ta muca, ta mi je pa tako všeč, da bi jo takoj mela. Mi je pa mož reku, da so baje te pasme agresivne. A je to res, tiste, ki jo poznate??'
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 17:08:52
|
|
|
|
KIRA
|
mislim da je britanska kratkodlaka. ali pa ruska kratkodlaka. nisem 100% da mislim pravega mucka. mi lahko daš gor slikco, pa ti pogledam?
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 17:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Britanka je ,100%. So zelo drage. Če si jo pa zares želiš mi pošlji na privat, pa ti posredujem št. od vzrediteljev. Lp
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 18:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 18:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
O hvala! Ja uno na tadrugi slikci sm mislna! Uf kok je huda. A mogoče veš kje bi lhku tu jst pogledala lastnosti te muce. K če je res agresivna takoj odpade. je v načrtu. Tko da to ne gre glih skupi. Hvala.
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 18:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi tudi rada zvedela, če je res agresivna oz. trmasta
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 18:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No jst sm pa zdej mal po netu brskala k ste mi povedale kera pasma je. Hvala še enkrat. Pri opisih mačk piše da je to mirna mačka, družabna.... Je pa cena kar huda. No sej verjetn je vredna no sam.... Ja je kao od 500 eurou naprej. Glede na to da sm itak nora na žvali mi je čist vseen al je pasemska al ne pa kakšna je. Je pa res da če bi že zbirala bi mela to. Tko bom pa rajš kkšno zavetišče obiskala, pa si tam kkšnga cukra zbrala. No pa vseen če kera ve da kdo oddaja sivga mucka(ne tigrastega) mi sporočte. Hvala!
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 19:57:40
|
|
|
|
copka
|
mi smo imeli dve sive muce- niti slucajno ne pasemske, pac sive(podobne temu na slikici) sta bila tako dolgocasna muca- nic v narocje, sta se nas skoraj bala, da o ostalih kaksnem prijateljstvu z ostalimi mucki ne govorim....Samo nakljucje? To ne pomeni, da ti ga odsvetujem, samo jaz raje vzamem prvega pritepenca, so veliko bolj ljubeznivi in igrivi
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 19:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja copka tud jst sm se tko odločila. Grem jutr v zavetišče.
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 20:54:16
|
|
|
|
Nota
|
Mi je pa mož reku, da so baje te pasme agresivne. A je to res, tiste, ki jo poznate??' IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 Jaz drgač mačk ne maram (ne vem od kje in kdaj ), ampak ta muca, ta mi je pa tako všeč, da bi jo takoj mela. Mi je pa mož reku, da so baje te pasme agresivne. A je to res, tiste, ki jo poznate??' Ne, te muce niso prav nič agresivne. Konec koncev muce - nasploh niso agresivne .. Se že več kot 20 let intenzivno ukvarjam z mački, skozi vse moje življenje me spremljajo mački, pa do sedaj še nisem srečala agresivne mačke .. Praskanje in pihanje je njihova obramba, ki jo uporabijo res v skrajni sili, ko umik ni več mogoč.
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 21:36:58
|
|
|
|
polona2
|
Mi imamo Larsa, slikico si lahko pogledaš v mojem albumu, najbrž imaš v mislih tako muco? Mislim da imaš na forumu Mojpes posebno rubriko, kjer oddajajo sive mucke, bom šla malo pobrskat po forumih, na Gmajnicah menda nimajo malih muckov, ker so imeli epidemijo mačje kuge in je poginilo 60 mladičkov.
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 28.8.2006 22:48:40
|
|
|
|
Shania
|
karin24 edino pravilno si se odločila! V kolikor ne misliš kupovat pasmeskega mucka, se odloči raje za zavetiškega. Če pa bi rada imela točno določenega, pa kupuj od ljudi, ki se s tem ukvarjajo (uporabnica Nota je npr. oseba, na katero bi se jaz obrnila) - pa četudi stane mucka 500 eur! Tako veš, kaj si kupila. Ker pa si se odločila za zavetiškega mucka, pa ti dam še link, kjer so povezave do skorajda vseh slo zavetišč: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=910350 lp, Diana
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 29.8.2006 12:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj smo bili na gmajnicah in vzeli enga mucka. Tako da jih že imajo, vsi cepljeni in sterilizirana, lepi.
|
|
|
|
RE: Mucek iz reklame za Sheba hrano 29.8.2006 13:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni slikce . Smo mucka takoj podarili sestrični za RD. Je črno bel, lisast, ime še zbira. Je pa včeri zvečer bil ful žalosten , baje je kar solzne učke imel in iz noska mu je teklo. Ampak danes dopoldan se je razživel . Je pa zelo scrklan, baje bi se samo po rokah nosil in božal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?