|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Muca in otrok
6.4.2005 15:34:55   
alenkapk
Pozdravljeni!

Zanima me, koliko od vas staršev, ki ste dobili otroke, ste ob rojstvu dali stran muco ali psa. Kakšne so vaše izkušnje in razlogi, da ste se za to odločili.

Hvala za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Muca in otrok
6.4.2005 15:38:11   
Anonimen
Midva sva dala kuža moji tašči.
razlog je bil ta, da sem po rojstvu Lee postala zelo občuljiva na čistočo (čeprav je bil čist kuža), in zato zelo nestrpna in nezadovoljna in velikokrat nepravična do kuža.
Potem zato, ker sem seveda na prvo mesto dala otroka in tako kuža ni vedno prišel do sprehoda, mož pa dela cel dan.
Ker mi je bila prevelika obveznost ob otroku.

NIKOLI !!! pa ne bi kuža dala v zavetišče. Če ga ne bi vzela tašča bi ga imela dokler mu ne bi našla primernih lastnikov.

(odgovor članu alenkapk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Muca in otrok
6.4.2005 15:43:53   
Špela
Midva pa sva psa kupila pol leta preden se je mali rodil. In zdaj ko je star 15 mesecev in živimo skupaj, ga ne bi dala za nobeno stvar na svetu. Ni lepšega kot gledat kako se zabavata. Meni se ne zdi prav da gre žival od hiše ko pride otrok. Sama sem odraščala ob živalih in hočem da tudi moj otrok.
Če bi imela mačko bi verjetno le bolj pazila kaj bi mali počel z njo. Saj se ne pustijo tako crkljati. In ne dopuščajo tudi bolj grobe igre.
Pes hitro ve kaj sme in kaj ne, tudi pri majhnih otrocih.
Sva pa izbrala pasmo ki ima rada otroke in ima visok prag tolerance. Tako da problemov ni. Tudi s čistočo ne.

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Muca in otrok
6.4.2005 16:04:07   
ninč
Mi smo muco preselili k moji mami.Muc rad nagaja in tako še ni primerem za 4 mesečnega dojenčka.Ko pa bo malo zrastel ga bomo vzeli nazaj.Saj otroci imajo radi živali.Pa še alergije lahko povzročijo.Včasih.;)

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Muca in otrok
6.4.2005 21:22:03   
polona2
Imamo :kuza: in :muca: in 10mesečnega :duda:, nikoli mi ni na kraj pameti prišlo, da bi se zaradi tega, ker bo v hiši dojenček, znebila :kuza: ali :muca:,
ljudje, jaz vas ne razumem :zmeden:...

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Muca in otrok
6.4.2005 22:03:27   
Elena B
Imamo 2 psa in mačka, ki živijo na odprtem... Lana Maria je pa že dobila boxerja, ki je star 4 mesece (mal mlajši od nje). Prav je, da otroci živijo in spoštujejo živali in obratno.

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Muca in otrok
7.4.2005 2:20:11   
ditka
Živali,tako psi kot muce niso stvari in jih NE premikamo in selimo kot kos pohištva.Če jih mamo v stanovanju pa so tako ali tako verjetno civilizirani in del družine.Edino kar jih ne smemo povsem zanemariti in pozabiti na njih.Pri nas imamo psa(rotweiler)in dva muca,seveda je en bolj razvajen kot drugi in takoj ko smo našo lepotičko prinesli domov smo jih seznanili.Kmalu oziroma takoj so jo vzeli za svojo,edino,kar :roza::duda::roza: za zihr nismo nikoli puščali same z živalmi(zihr jezihr saj nesreča nikoli ne počiva.Pa nonstop pucamo zaradi dlak,vendar pa se ti vse povrne,ko vidiš kako je tvoj otroček srečen,ko ma take kosmatince ob sebi in kako vsi pazijo nanjo in obenem tudi tolerirajo malo bolj "grobo" božanje,ker še nimamo pravega občutka.Skratka je vredno večkrat cunjo v roke vzet
:kuza::muca::muca:

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?