Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mravljinci-odrevenelost ? 28.7.2006 9:37:12
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Po moje je to pač en "stranski učinek" nosečnosti. samo če je pa že cel teden "mrtev" prst, je pa tud mal čudno. Raje povprašaj zdravnika. Drugače pa meni vedno , ko me fuuuul zebe, omrtvi (jaz vedno rečem da mi crkne) palec na desni roki. Toda, ko se ogrejem, je ponavadi dobro.
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 28.7.2006 9:44:57 >
|
|
RE: Mravljinci-odrevenelost ? 28.7.2006 10:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Na koncu nosečnosti je to čist normalno. Ampak, da pa enega prsta ne čustiš že en teden ( a sem prav razumela?), pol pa rajši pojdi k zdravniku. No, pri meni je bilo tudi ful hudo...cele roke, dlani, prsti, to je bilo res grozno...ampak potem, ko rodiš vse mine
|
|
|
|
RE: Mravljinci-odrevenelost ? 28.7.2006 10:38:03
|
|
|
|
Gina
|
Ja, tudi jaz sem to imela pa ta zadnji nos. In to ne le v 9. mesecu, ampak od 7. naprej. Jaz nisem čutila par prstov sploh! Pa cele dlani sem imela totalno mravljinčaste. Ponoči pa so mi zaspale celo cele roke z rameni vred. Nisem vedela, ali držim kozarec ok v roki ali ne. Razbila sem očala, ker so mi padla iz rok. Totalen burek. Sem spraševala okrog, a je to normalno. So mi rekli, da je. Bila sem totalno polna vode, pa nisem imela oteklih nog, še roke niso zgledale, ker imam drugače precej koščene - nihče ne bi rekel, tako na pogled, če me prej ni poznal. računaj, da sem rodila in teden po tem imela 11kg manj kot pred porodom. otrok je imel le 4 kg, vse ostalo je bila voooda. No skratka, precej žensk doleti kaj takega. Pa da ne boš mislila, da je bilo takoj po porodu ok (kot so ostale trdile). Je trajalo par mesecev, da sem čisto normalno živela. Toliko, da ti hormoni pridejo v normalo. Upam da se čim prej rešiš teh muk. Bolje do poroda zihr ne bo, potem pa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.