pupika
|
Naj vam povem, da biokill ne pomaga preveč, Marec06 pojdi v semenarno in kupi nekaj močnega za stenice, tudi mi smo imeli nekaj podobnega lansko leto in smo se jih komaj letos jeseni rešili, sem jih pa lani pozimi tudi po 20 kom naštela, tudi pri nas je bilo grozno, ker je bilo v celi hiši, namreč tudi v kleti, jaz sem takrat vse suhe rože proč vrgla, ker sem mislila, da so krive suhe rože, no in nato letos spomladi smo odkrili, da so od zunaj hodile noter, ker so zunaj okoli hiše lezle, sigurno imate kje leglo pred hišo. Mi smo takrat parkrat posipali z nekim belim praškom, samo vse kar je bio nič ne pomaga, pa ta prašek ni bil bio in smo imeli nekaj časa mir, nato mi je v neki seminardni prodajalec predlagal neko tekočino, ki se meša z vodo mislim, da je nekaj na f, pa smo pošpricali okoli hiše, smo pa res vsaki kot in čisto vsako steno okoli hiše pošpricali s tistim, no in po tistem se je kaka še pojavila, sedaj pa imamo mir že od septembra. Tudi mi smo mislili, da jih imamo v hiši leglo, pa smo v hiši z vsem živim šprical, poglej malo okoli hiše, če kaj leze po stenah . Mi je pa takrat prodajalec rekel, da je treba leglo ubit in tisto glavno, no se pa spomnim, da sem našla tudi pred septembrom eno zelo veliko in debelo na hoodniku na tleh, zgleda da je bila tisto matica in smo jo izločli, sedaj pa imamo mir. To je bila šele velika in debela žuželka. Joj ko se spominjam, kako štalo smo imeli in koliko skrbi glede tega.
|