|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mrčes
29.10.2007 21:38:23   
MAREC06
Dejte mi povedat, kako se znebit tistih user posted image prašičkov, k lezejo po spomenikih, mi jih mamo pa domauser posted image !
Aja, pa še eni črvički lezejo po stropu, tko svetli, pa rjavo rdečo glavco majo na konc!
Me je kr groza, k to pišem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mrčes
29.10.2007 22:20:32   
BAMBINA_
Dezinsekcijauser posted image Nabavi si biokill, pa fajn naspreji površine, kjer se pač nahajajo ti žužki, okna in vrata zapri, vi pa pejte ven. Čez kakšne pol ure pa fino prezrači. Čez en teden ponovi vajo.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mušice
19.12.2007 9:08:33   
Katrin
Pri nas pa so se pojavile drobne mušice, ki jih naslednji dan (oz. vsak dan) potem najdem na tleh in sicer okoli rož v velikih loncih. To se dogaja odkar sem zunanje rože (palme, nek drevešček) prestavila od zunaj v hišo (čez zimo).

Ima katera kak nasvet?

Hvala user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mušice
19.12.2007 9:34:39   
pupika
Naj vam povem, da biokill ne pomaga preveč, Marec06 pojdi v semenarno in kupi nekaj močnega za stenice, tudi mi smo imeli nekaj podobnega lansko leto in smo se jih komaj letos jeseni rešili, sem jih pa lani pozimi tudi po 20 kom naštela, tudi pri nas je bilo grozno, ker je bilo v celi hiši, namreč  tudi v kleti, jaz sem takrat vse suhe rože proč vrgla, ker sem mislila, da so krive suhe rože, no in nato letos spomladi smo odkrili, da so od zunaj hodile noter, ker so zunaj okoli hiše lezle, sigurno imate kje leglo pred hišo. Mi smo takrat parkrat posipali z nekim belim praškom, samo vse kar je bio nič ne pomaga, pa ta prašek ni bil bio in smo imeli nekaj časa mir, nato mi je v neki seminardni prodajalec predlagal neko tekočino, ki se meša z vodo mislim, da je nekaj na f, pa smo pošpricali okoli hiše, smo pa res vsaki kot in čisto vsako steno okoli hiše pošpricali s tistim, no in po tistem se je kaka še pojavila, sedaj pa imamo mir že od septembra. Tudi mi smo mislili, da jih imamo v hiši leglo, pa smo v hiši z vsem živim šprical, poglej malo okoli hiše, če kaj leze po stenah . Mi je pa takrat prodajalec rekel, da je treba leglo ubit in tisto glavno, no se pa spomnim, da sem našla tudi pred septembrom eno zelo veliko in debelo na hoodniku na tleh, zgleda da je bila tisto matica in smo jo izločli, sedaj pa imamo mir. To je bila šele velika in debela žuželka. Joj ko se spominjam, kako štalo smo imeli in koliko skrbi glede tega.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?