Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 8:55:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:00:29
|
|
|
|
Lara73
|
mi imamo tudi vštekane tele aparatke pa je ok.
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 mi imamo tudi vštekane tele aparatke pa je ok. tu pri nas kak dan je ok ko pa je vročina....kot bila včeraj....pa spet nč ne pomaga.... pa sem dala v vsako sobo te raidove napravice....
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:14:08
|
|
|
|
Isabellabina
|
Če imaš vse te naprave,sigurno niso popikani ko so noter,bolj verjetno je ,da popikani pridejo že noter ,še posebno če ste zunaj dalj časa v večer,.Jaz imam za zunaj za našpiicat ta sprej od Autana-Family care......pa vse sode pokrite ,kjer imamo vodo.....
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabellabina Če imaš vse te naprave,sigurno niso popikani ko so noter,bolj verjetno je ,da popikani pridejo že noter ,še posebno če ste zunaj dalj časa v večer,.Jaz imam za zunaj za našpiicat ta sprej od Autana-Family care......pa vse sode pokrite ,kjer imamo vodo..... ja tudi mi imamo vse pokrito....no enega ker drugo imamo cisterne.... pa sem mazala nisem spreja uporabljala ker mali je star 5 mesecev pa me mal strah s tem sprejem....
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:27:42
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka IZVIRNO SPOROČILO: Isabellabina Če imaš vse te naprave,sigurno niso popikani ko so noter,bolj verjetno je ,da popikani pridejo že noter ,še posebno če ste zunaj dalj časa v večer,.Jaz imam za zunaj za našpiicat ta sprej od Autana-Family care......pa vse sode pokrite ,kjer imamo vodo..... ja tudi mi imamo vse pokrito....no enega ker drugo imamo cisterne.... pa sem mazala nisem spreja uporabljala ker mali je star 5 mesecev pa me mal strah s tem sprejem.... Ja potem je res malo zoprno ,ker se ta sprej uporablja od 2 let naprej.....ja upam ,da bo tisto polnilo kaj pomagalo.......
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabellabina IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka IZVIRNO SPOROČILO: Isabellabina Če imaš vse te naprave,sigurno niso popikani ko so noter,bolj verjetno je ,da popikani pridejo že noter ,še posebno če ste zunaj dalj časa v večer,.Jaz imam za zunaj za našpiicat ta sprej od Autana-Family care......pa vse sode pokrite ,kjer imamo vodo..... ja tudi mi imamo vse pokrito....no enega ker drugo imamo cisterne.... pa sem mazala nisem spreja uporabljala ker mali je star 5 mesecev pa me mal strah s tem sprejem.... Ja potem je res malo zoprno ,ker se ta sprej uporablja od 2 let naprej.....ja upam ,da bo tisto polnilo kaj pomagalo....... ja sam tudi mali ki je stara 2in pol ne upam..... jaz tudi upam na tole polnilo
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pa si ziher, da so popikani od komarjev? ja komarji....čeprav malo mi ja pred enim tednom napadel obad....ampak smo rešili kaj pa bi še lahko bilo????
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 9:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
hvalaaaaaaaaaaaa zlate ste javim kako je pomagal
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 11:41:34
|
|
|
|
ninkica
|
Mi imamo komarnike in ni nikjer nobenega komarja ali mrčes. Prej smo imeli pa Raid za vštekak pa je bilo tudi OK.
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 12:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
oprosti ker sem nevedna...kaj je pa to komarnik???
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 12:14:53
|
|
|
|
altaja
|
Naš je bil tud čist popikan neglede na mrežo na oknu. Sem hotla kupit tisto za v vtičnice, ampak ko sem prebrala na zadnji strani... .. ni šans! Zdej mam eno naravno zadevo, sprej, na osnovi eteričnih olj in pomaga. Tole z vtičnicami ala mercator zadeve.. pa po možnosti majhna sobica.. malo premislite. Čeprav mi je tud to z eteričnimi malo mim.. kot mi je znano tud to za male otroke ni fajn, ker draži sluznico... Ma naj pocrka ta golazn!
< Sporočilo je popravil altaja -- 29.7.2010 12:24:13 >
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 29.7.2010 21:28:33
|
|
|
|
ninkica
|
komarnik je gosta mreža,ki se jo namontira na okno in se s tem prepreči dostom mrčesu. Naroči se jih pa pri proizvajalcu oken in ostalih senčil(npr. Medle,Rajmax,Mik Celje,...)
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 30.7.2010 9:22:58
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Mi imamo na oknih komarnike, na hodniku imam v vtičnici raid, ko pa smo zunaj ga pa našpricam s sprejem Zanzi in je super (popoldne in proti večeru). Sem mu pa tudi kovterček enkrat malo našpricala s tem Zanzijem, ker je bilo takrat veliko komarjev. Po dežju namreč ful prilezejo iz vseh lukenj. Živimo pa ob vodi in je več komarjev kot drugod, ampak za enkrat se dobro branimo.
|
|
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 30.7.2010 9:33:30
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica Mi imamo komarnike in ni nikjer nobenega komarja ali mrčes. Prej smo imeli pa Raid za vštekak pa je bilo tudi OK. Pri nas je isto! Prej je bil Raid, pa je bilo kar ok, le sem pa tja kak komar, odkar imamo komarnike, ga še nismo imeli in imamo vsa okna na stežaj odprta!!!
|
|
RE: na pomooooočččč.....obupujem.... 30.7.2010 10:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica komarnik je gosta mreža,ki se jo namontira na okno in se s tem prepreči dostom mrčesu. Naroči se jih pa pri proizvajalcu oken in ostalih senčil(npr. Medle,Rajmax,Mik Celje,...) aha hvala se opravičujem ker sem tok nevedna imamo tud to na balkonskih vratih in vseh oknih(sem že napisala)......ravn zato ne vem več kaj naj storim... je pa res da sem včeraj dokupila še teh raidov,tako da imamo sedaj po dva v sobi......in danes ni bilo novih pikov upam sam da se ne veselim prehitro....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?