Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mp3 na Internet strani? 26.12.2005 15:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
V računalniku imam en komad, ki bi ga rada imela na svoji Internet strani. Pa ga ne znam spraviti tja. Ne morem ga kopirati, ne morem narediti linka, nič takega. Jaz bi pa rada, da recimo nekdo, ki brska po moji Internet strani, lahko klikne na, kaj pa vem, naslov tega komada, in ga potem tudi posluša. Kako naj to izvedem? Z Interneta dol znam kopirat, gor na Internet pa ne znam nič spraviti, mater...
|
|
|
|
RE: Mp3 na Internet strani? 26.12.2005 21:51:41
|
|
|
|
BigWhale
|
Najprej moras seveda imeti prostor na nekem strezniku, kjer imas svojo spletno stran. Potem se pa pozanimas pri internetnemu ponudniku, kjer gostujes, kako tja spravis neko datoteko. Sicer pa, ce ze imas svojo internetno stran, potem to najbrz ze ves? No, poleg tega, pa moras vedeti, da za nadaljno distribucijo nekega avtorskega dela potrebujes tudi pravice in ustrezna dovoljenja. Tudi, ce si sama to avtorsko delo dobila na internetu. Ponavadi, teh pravic nima nihce drug, kot zalozba, ki je zalozila neko skladbo.
|
|
RE: Mp3 na Internet strani? 1.1.2006 13:13:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno, kjer mas svojo stran. Na tripodu mas to opcijo, da ti kakrsna koli uploadana glasba igra na tvoji strani.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.