Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zdej me je pa razkurl, ker bi tud jaz rada kej gor prpopala pa moram celga hudiča napisat preden kej prime. A ne morte to nekak urihtat, pa to s prenašanjem iz worda, ko vse zbrklja če imaš v stolpcu napisan.
Žal ne uporabljamo vsi IE, zarad različnih razlgov in bi lahko tud na nas mal pogledal. Pa brez zamere.

Sta že probale?
, o IE pa s tega stališča ni vredno izgubljati besed.
ampak jaz bi pa tud rada kej popala gor s copy/paste pa ne gre, ker pač ne uporabljam tega blesovega IE. Ja ribica baje da to funkiconira v IE v mozill pa ne, isto je z stolpci (moji seznami) ki jih hočeš prenest iz worda na RR pa ne gre, ker ti vse da v vrsto in maš pol celo zbrko. Ja no, sej zdej sem se že mal pomirila ampak včeri mi je pa zavrel, pač ne bom imela smajlijev, sam pol jih nej tud unim ko IE uporabijo ukinijo, ker sem jim fouš, ne vem zakaj eni lahko eni pa ne mormo. IE zarad tega pa itak ne bom uporabljala ker mi pol samo šaro na računalnik naloži.
in jo bom uporabljala. Hvala za idejo, na to se še spomnla nisem, da bi kr prenesla smajlija. No sicer jaz zdaj to tak naredim, da kliknem na smajlija pa ga DRŽIM in potem prenesem na odgovor, tako pa gre ja. SUper
A ja še to, če ne veš kje imaš odgovor, spodaj v uni orodni vrstici, kjer je start sigurno imaš in samo gor greš s kurzorjem pa ti odpre odgovor in ga lahko dodaš
Pa ti si redna faca.. Če sem jaz to skapirala
, potem si res zakon
Tolko jih je gor, da sploh ne vem katerega bi gledala