|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mozoljčki
1.2.2006 15:11:15   
Simona77
Pozdravljene mamice user posted image

Upam, da mi lahko katera pomaga in sicer: imam enomesečnega sinčka in opažam zadnje dni, da so se mu po obrazu začeli pojavljati mali beli mozoljčki in ne vem zakaj je do tega prišlo? Imel je tako lepo kožo, sedaj pa mozoljčki. Ne vem ali je krivo moje mleko ali umetno ali ??? Premišljujem in ne najdem odgovora. Prosim za pomoč, oziroma če ve katera kako naj ugotovim zakaj so se mu začeli pojavljati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mozoljčki
1.2.2006 15:14:43   
Irena88
To je normalen pojav in nima tvoje mleko nič zraven. Koža se mu čisti zaradi hormonov, ki jih je prejel še v času, ko je bil varno v trebuhu. Tako kot se pojavijo tako tudi izginejo. Sicer pa je bilo veliko o tem že napisanega tako, da malo poglej starejše teme. user posted image

(odgovor članu Simona77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2006 15:45:09   
Cikica
Koža se mu čisti in je to čisto normalno,bo samo od sebe izginilo.

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2006 16:08:28   
Anonimen
Ja, normalno je. In NE POZABI - nikoli jih ne stiskat!!!!

(odgovor članu Cikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2006 17:08:45   
mml
Brez panike...mozoljčki pridejo in izginejo. Pri nas so se pojavili malo preden je bila user posted image  stara en mesec in so izginili po približno 14 dneh. Pediatrinja je priporočila nekoliko pogostejše umivanje obraza z vodo.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2006 18:55:43   
NRMM
To je čist normaln pojav pri tej starosti, tudi mi smo jih imeli,pa je sedaj že ok user posted image .Ker vidim da si še čist friška in najbrž rodila decembra, te vabim na čvek decemberke 2005, če si pri volji. Tam boš našla marsikaj o naših decemberčkih.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Simona77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?