|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mozart za otroke
29.6.2005 12:40:39   
wawa
Zanima me ali ima katera to knjigo in kako je z njo zadovoljnja, predvsem ali je notri kaj uporabnega ali pa samo prazne čenčarije, ki jih ne moreš realno uporabiti?????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mozart za otroke
29.6.2005 12:45:49   
urši*
mene tud to zanima8)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mozart za otroke
29.6.2005 14:10:40   
lex
Menda gre v knjigi za to kako Motzartova glasba vpliva na psiho, intelektualni razvoj otroka. Kajti, če otroku predvajaš Motzarta se mu razvija desna možganska hemisfera - umetnostna in obenem tudi leva (matematična). V glavnem predvajanje Motzartove muzike je dobro za otroka. Drugače je bil pa članek v eni od prejšnjih revij Moj-ga malčka. (če ga nimaš mi pošlji naslov na privat in ti skopiram in pošljem).

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mozart za otroke
30.6.2005 16:09:24   
Magi*
predvajanje katerekoli glasbe, ki ima zapletene a urejene vzorce, spodbuja razvoj otrokovih možganov. taka je tudi Mozartova glasba.

knjiga je napisana precej strokovno, ima skoraj 300 strani, opisuje kako lahko s pomočjo glasbe spodbujamo otrokov razvoj (umski, gibalni, čustveni) od dojenčka pa vse do osmega leta.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?