|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Motoristke
28.5.2005 22:17:37   
total
No pa sem si končno danes mal z:love: privoščila adrenalina in se popeljala mal naokrog,kak dober filing po 1 letu spet začutiti veterček v laseh,res sem uživala:bravo::)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Motoristke
28.5.2005 22:24:32   
lefairyon
fajn...sej zdej je sezona za veter v laseh...pa daj še kakšen krog zame naredi:)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Motoristke
28.5.2005 22:26:07   
Pikapolonica
SUPER!!!

Midva z mojim greva pa jutri.... :bravo::bravo::bravo:

LP, :pika:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Motoristke
28.5.2005 22:30:48   
total
Ok leon,bom:) ,pikapolonica pa previdno in uživajta,res je kul:bravo:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Motoristke
28.5.2005 22:50:33   
Gina
Joj, punce, pa res pazite. Jaz sem šla prejšnji vikend v Tolmin, pa seveda na tisti obupno ovinkasti in ozki cesti človek sreča ob lepem, sončnem dnevu kup motoristov. Vsaj trije so peljali po napačnem voznem pasu čez nepregledni ovinek. Jaz tega sploh ne razumem. Vsakič je malo manjkalo, da mi ne bi pristali na havbi. Zakaj nekateri motoristi sekajo nepregledne ovinke?:((:zmeden: Ali je vredno reskirat?

Saj vem, da ve tako ne vozite, gotovo ne, ampak sem se morala nekomu potožit.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Motoristke
28.5.2005 23:17:15   
petra*
Jaz pa trenutno nimam veselja se vsesti na motor.
V četrtek smo pokopali "motorističnega" prijatelja.
Ni divjal, ni nevarno vozil...
Zgodilo se je ... bilo mu je usojeno - pravijo.

Naši motorji ( za enkrat ) še počivajo v garažah.

Vsem motoristkam želim veliko, veliko srečnih voženj,
Petra*

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Motoristke
29.5.2005 8:14:23   
Anonimen
Pa vsak ponedeljek čimmanj novic o nesrečah motoristov, ki se zgodijo čez vikend :(

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Motoristke
29.5.2005 8:56:16   
GoYa
Midva šibava zdaj na morje :kuza::kuza:
Previdno seveda ;)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Motoristke
29.5.2005 10:45:59   
eva1
Jaz pa to sezono še nikamor ne morem :(( -je Luka še premajhen-no bo pa drugo boljš!!! Upam! No pa sej itak še ne spravim hlač na to velko rit:zmeden2::zmeden2::zmeden2: !
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Motoristke
29.5.2005 13:49:49   
jaz99
Oh, jaz se tui še nisem vozila to sezono,no upam pa da se bom kmalu. Če bo tako vroče morda že nasljedni vikend.Seveda če bo moja mama pripravljena čuvati moji piši.
No tudi moj je letos šele ta vikend začel,ker smo imeli motor na servisu.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?