Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Motoristke, a vas je kaj na RR? 6.6.2013 13:10:10
|
|
|
|
dreamhorse
|
Če se šteje, da sem sopotnik, potem ok.. Sicer nisem več, odkar se je mala rodila, prej pa ja, kr precej. Torej najprej (zadnji sedež) Suzuki SV1000s, potem Yamaha R1, sedaj pa Ducati Panigale. Za šoferja pa nisem, ... sem poskusila (honda CBR 600 namenjena za piste) pa se skoraj ni dobro končalo.
|
|
|
|
RE: Motoristke, a vas je kaj na RR? 6.6.2013 14:30:53
|
|
|
|
Klarita
|
Tudi meni je motoristična kariera odklenkala pri prvi nosečnosti. Ampak jih zdaj z veseljem opazujem in pravim, da se vrnem, ko otroci malo odrastejo. Do takrat pa šparam za kako zverinico.
|
|
|
|
RE: Motoristke, a vas je kaj na RR? 6.6.2013 14:52:16
|
|
|
|
3jeMi
|
ah, midva z mojim Ducati monsterčkom sva šla pa vsak svojo pot 6 let nazaj... je bila moja lepa rdeča zverinica... pa takrat je bilo dete šele v planu, samo nam je v družini ravno takrat cesta vzela deklico in je bila žal ta zamera stalno v moji glavi... enostavno se nisem primerno zbrala na cesti in sem raje zaključila to kariero... potem sem pa itak zanosila in z veseljem zaverglala superge in to je to... no, ko bom velika, si pa bom mogoče omislila kako živalco v stilu Virago 535 (ta je bil tudi eden od mojih cestnih ljubčkov ), ker mi je nekako najbolj sedel za vožnjo... pa glede na to, da bom že v letih mi bo bolj pristajal kot pa kakšen monsterček, čeprav..........
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2013 11:43:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?