ALEKSA13
|
Pozdravljena, tudi jaz imam nedonošenčka (star bo dva meseca, roditi pa bi se moral šele zdaj) in imama podobne težave, tako da sem že malce zaskrbljena. Hranima se na flaško-Aptamil Prematil. Sicer ne vem ali ima motnje požiranja, ker sma doma šele en mesec in sva bila do zdaj samo v posvetovalnici. Moj tudi je zelo različno. Na začetku ko sma prišla domov je lepo in dokaj hitro pojedel pojedel, nato pa je kak teden "štrajkal"in je jedel tudi več kot pol ure in količinsko manj. Isto na začetku ful potegne cuc enih parkrat, nato pa se ustavi in potem vleče cuc s kar dolgimi premori in pa ful malo potegne, tako da je kar nekaj časa. Naredim 90 ml, pa še to pusti 30,(različno-včasih poje več , včasih manj) nekaj pa tako še izbljuva mimo ust. Pa še to ga silim, da poje. Pa zdi se mi da ga dajejo krči zraven (ker je čisto rdeč v glavo in se zvija), tako da še težje je in mu gre pol mimo ust.. Tudi on je imel najprej cuc 2 (večji pretok), nato pa sem zamenjala z 1. Zdaj razmišljam, da bi mu spet poskusila dat cuc 2, ker gre lažje pit. No, prejšni teden je nekaj dni spet kar lepo jedel (enih parkrat je pojedel celo cca 120 ml), zdaj pa se je spet ustavilo! Čisto sem že zmedena in nervozna, ne vem več kaj naj naredim. Sem že razmišljala, da bi poklicala zdravnico, če bo še nekaj časa tako....Sicer joka ne zraven ko je, stoka in gode pa, včasih pa tudi to ne. Zanimivo pa je to, da ko se zbudi, je ful lačen in ful odpira usta in si kar roke hoče pojest (je prav paničen), ko pa mu dam flaško pa je tako... Hranim ga na 3 do 4 ure, zbudi se sam(večinoma), ponoči se tudi zbudi enkrat sredi noči, enkrat pa zjutraj 5-6. Različno... Na koliko časa pa ga hraniš ti, in ali prav tako kaže tako veliko zanimanje za hrano, potem pa noče jesti?? Res ne vem več, kak način naj uberem, da bo boljše...cele dneve premišljujem sam o tem.... LP. Sendy
|