Anonimen
|
1. Za saharozo pa fruktozo res nisem 100-odstotno prepričana, ampak mislim, da je moja marmelada nima. Ampak če si gledala v Mercatorju tuste s 100-odstotnim sadnim deležem, potem je možno, da jo ima. So pa tudi te marmelade take, da ne "držijo skupaj", ampak sadje bolj leti posebej. 2. V Mercatorju so ene polnozrnate štručke, take kvadratne oblike, pakirane po 4 v vrečki. Jaz kupujem te, ker se res vidi, da so iz polnotrnate moke. Ko jo prerežeš, je namreč taka pisana, malo na rdeče vleče, kot graham. Pa precej zbito je vse skupaj. Tudi polnozrnat kruh je tak. To je po moje v redu. 3. Neoluščen riž - jaz imam trenutno Basmati, ampak menda ni v redu. Ne vem, piše, da se ga kuha 35 minut, torej je nepredelan, toliko naj bi se namreč ta riž, ki ga Montignac omenja, kuhal. Makarone pa pač kupil tiste, na kateih piše, da so iz polnotrnate moke, ne vem firme. Ali pa graham ene kupujejo, menda so te tudi v redu. 4. Jza imam izposojeno knjigo, zadnjo izdajo, in v njej je nekaj receptov. Vsaj zdi se mi ... bom popoldne doma pogledala. Drugače pa so v zadnjih Janah izhajali recepti prav za Montignacovo dieto.
|