|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Motivacija za igro
31.3.2009 19:39:47   
valchy912
Doma imamo dva navihančka, punca - 6,5 let in fantek 14 mesecev.
Problem je, da se nobeden od njuju ne zna sam igrat, samo da eden zraven sedi se igra drugače pa ne...user posted image Res je, da ne hodim v službo in imam čas bit z njima, ja sem in ni mi težko - prav srečna sem da se lahko toliko z njima, samo včasih pa bi človk rad kaj naredil ali pregledal vsaj reklame.........ampak ne - to so zahtevni otroci.Kaj naj naredim, kako naj ju motiviram k igri?
hvala, vsak nasvet je dobrodošel.
aja in še to; kdaj jih dajete spat po novi uri, npr.če je prej hodil ob 20h ali gre po novem tudi ob 20h ali ob 21h?user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 1.4.2009 10:45:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IGRANJE
31.3.2009 20:31:15   
Kliki
Moje mnenje glede tega je da si se preveč vedno posvečala njima daj jima igrače in naj se igrata ti pa v tem prostoru kaj pospravi.
Jast bi svojega user posted image  če bi ga imela dajala spat ob 20ih po novi uri.

(odgovor članu valchy912)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 21:02:38   
bskrle
Da bo se igrala skupaj - je prevelika razlika v starosti.
Naša 6-letnica se zelo zamoti, če oblikuje das maso, riše z vodenkami, barvicami, lego kockami.
Je pa res, da ima ima 2 sestrici za igri in še dojenčka za crkljat.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 21:20:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Moje mnenje glede tega je da si se preveč vedno posvečala njima daj jima igrače in naj se igrata ti pa v tem prostoru kaj pospravi.
Jast bi svojega user posted image  če bi ga imela dajala spat ob 20ih po novi uri.

se strinjam.
Tudi če nisi v službi, to ne pomeni, da moraš cel dan viset z njima.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2009 8:26:28   
timoteja
Iz naših izkušenj (imamo dve punci, 5 let in dobro leto dni) ti lahko povem, da kadar sem sama z njima ali pa da smo doma vsi, tudi mož, ta velika kar naprej žnara, da se naj grem z njo igrat, ta mala pa tudi kar leta po stanovanju in me išče. Ko pa je kdaj mož doma z obema, se pa tako lepo igrata in se zamotita, tako da se mi zdi, da prav vesta, da je ati bolj na easy, mami se je pa za njiju pripravljena raztrgat na 100 koncev. No, sedaj že kar nekaj dni parakticiramo, da imamo čas, ko smo skupaj in se posvetim samo njima ter se igram z obema, ko imam pa stvari za nardit, se pa znajdeta sami, pa kar funkcionira.

(odgovor članu valchy912)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2009 9:59:44   
uursa
Mislim, da je tudi odvisno od otrok: naša sta se oba znala sama zaigrat, mlajši celo pravi, da se ne morem z njim igrat, ker se ne znam in da sem "prevelka"!? Kolegica ima sinova in večjemu, ki hodi že v šolo se mora še sedaj posvečat pri igri, mali pa pri letu in pol samo da šiba okol in da  mu dajo mir.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2009 8:50:50   
zinkazi
potrebno je zaradi vas in zaradi otrok, da se navadita na samostojno igro, to boste morala začeti postopno, pri igri za kratek čas, ko ste vi v bližini. potem pa postopno vedno več . lahko mi pišete na zs. pripravljenih imam nekaj  nasvetov v zvezi z navajanjem na samostojnost. kako pa je s samostojnostjo vaše deklice pri drugih aktivnostih?

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu uursa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.