Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Motivacija dveletnega otroka 16.11.2005 19:50:38
|
|
|
|
muki1
|
Privezat ga bo treba Neva . Ja, umirjena igra . Tudi mene zanima kaj je to, včasih se mi že vsi notranji organi po tleh vlečejo, ona pa še vedno nima dovolj. Mislim, da je edina rešitev apaurin. Šalo na stran, a veste, da mi je zdravnica ponujala apaurin za Nežo, ko sva bili v bolnici, saj je po trodnevnem driskanju on bruhanju bila čisto oslabela in ko je malo prišla k sebi, bi se ona kar igrala in maširala po sobi, pa bi morala še počivati in bi ji kar apaurin dali . A se vam to zdi okej? Jaz nisem pustila.
|
|
RE: Motivacija dveletnega otroka 16.11.2005 20:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
To si pa prav naredila muki,apaurin otročku,ki je komaj iz bolezni zlezel in pokazal prve znake ozdravitve!!!Ta pa ni normalna no!!! Ja mi smo zvečer že čist na tleh,skozi se mora nekdo ukvarjat z njim,ker to zahteva še posebi pa da kakšno ne ušpiči. Samostojno igranje,da bi se s čim zaigral je pa utopija. No ja nekaj minut risank,da počivajo naši živčki,potem pa spet motor zalaufa.
|
|
|
|
RE: Motivacija dveletnega otroka 16.11.2005 22:52:27
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem kupila 2kg cenenega riža, ga dala v škatlo za čevlje, vzela posodico ali dve in sva ta riž "prelivala" iz ene v drugo posodico, po njegovih rokah, on po mojih..... To ga je lahko tako zabavalo,da ga ni zanimalo nič drugega-nobene igračke, TV, čisto ga je fasciniralo to "pretakanje", pa še čutila se razvijajo. Lahko uporabiš tudi pšenico ali kaj podobnega. Druga takšna varianta je Gustin, narediš malo testa, ki je "trd", ko ga pa daš na roke, se začne razstezat in rast. To je bilo veselje!!!!. Včasih sem dodala še malo živilske barve/arome, da je bilo bolj barvno. Pa je minila ura, dve, kot da bi pihnil. To so nam pokazali v vrtcu, v delavnicah za starše. Bi moralo funkcionirat tudi pri tvojem vnuku, kajti glede na opis, je kar fajn mojemu ta večjemu podoben. PRobajte, pa dosti zabave želim
|
|
RE: Motivacija dveletnega otroka 17.11.2005 8:11:15
|
|
|
|
čebelica maja
|
Marogica, super ideja. Samo tole z Gustinom pa ne vem, kako naj naredim testo. (Res še nikoli nisem uporabila Gustina pri kuhi?) A je Gustin v prahu in ga potem zmešam z vodo al kako?
|
|
|
|
RE: Motivacija dveletnega otroka 17.11.2005 14:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Marogica bomo poskusili čeprav se bojim,da bo potem vse od Gustina,jaz on in hiša Pa riž bomo lahko še čez kakšnoleto našli v kakšni pranji
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?