Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mothercare zaprl trgovino v Emporiumu! 19.7.2006 16:50:18
|
|
|
|
anckabancka
|
Ne vem, mogoče se spet kje pojavijo. Meni je tudi zelo žal. Pa še tako na hitro so jo zaprli...
|
|
|
|
RE: Mothercare zaprl trgovino v Emporiumu! 19.7.2006 18:02:32
|
|
|
|
fici
|
Oblačilca MC imajo v Nami v 1. nadstropju! Vsaj prejšnji teden so še bila. Izbira ni tako velika, imajo pa vseeno kar nekaj. In tudi številke imajo (za razliko od Imporiuma) vse.
|
|
|
|
RE: Mothercare zaprl trgovino v Emporiumu! 19.7.2006 21:08:32
|
|
|
|
piščanc
|
v nami v centru lj so komaj dobili to znamko, ne vem, če so jo že ukinili? močno dvomim
|
|
RE: Mothercare zaprl trgovino v Emporiumu! 20.7.2006 2:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom sla pogledat jutri ali pa v petek v Namo, ce bo cas. Ampak jo bodo tudi v Nami slej ko prej ukinili, od kje pa naj dobivajo robo, ce so prekinli pogodbo s Slovenijo? Drugace pa v onih dveh debatah ze vse pise. LP
|
|
|
|
RE: Mothercare zaprl trgovino v Emporiumu! 20.7.2006 11:50:37
|
|
|
|
TVN
|
Hvala vsem za odgovore. Nisem videla prejšnjih debat, sem pa na HP od MC videla, da nimajo v SLO več nobenih trgovin, ostale pa so predaleč. No, na Tajsko bi že šla, ampak ne samo po cunjice... Ribica RR, zanimivi podatki glede Nexta in Gapa. A naše tržišče ni bilo zanimivo, ker je kao premajhno ali kaj? Obe verigi namreč dobro poznam in sta super. V Ameriki je Gap smešno poceni (v Evropi temu ni tako, tudi ponudba ni primerljiva), Next pa je tudi v UK krasna štacunca, mož se vedno oblači tam. Res škoda, škoda, da jih ni mogoče privabiti v Slo....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?