Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mothercare vozicek in ostali trikolesniki 19.7.2004 22:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
rolaš po moji logiki sigurno lažje z gibljivim ali pa fiksiranim kolesom, z vrtljivim ne boš prav daleč prišla! lp,:fis:
|
|
|
|
Mothercare vozicek in ostali trikolesniki 20.7.2004 0:03:44
|
|
|
|
romy23
|
Mothercare-jevi vozički imajo gibljivo sprednje kolo, ki se ga da fiksirat, zelo preprosto. Gibljivo kolo je predvsem vredu v kakšnih trgovinah oz. tam, kjer je potrebno vožiček veliko voditi v različnih smereh. Torej, če imaš občutek, da je lažje rolati z vozičkom s fiksnimi kolesi, potem to urediš v kakšni sekundi ali dveh. Dobesedno. In kar mi je še posebej všeč pri mothercare-ju je to, da imaš lupinico obrnjeno proti sebi (tako se z otrokom gledaš)... Mothercare pa nima ročne zavore (sem jih preizkusila na drugih vozičkih in nimajo kakšne posebne funkcije), ter nima gibljivega ročaja po višini. Prav tako ne moreš spreminjati lege ročaja (naprej-nazaj), pri ležišču pa lahko natavljaš samo lego naslonjala. Mene je kljub temu prepričal in mi ni žal, da ga imam. Ne vem, nekako se mi zdi bolj vzdržljiv od ostalih. lp, Romana
|
|
|
|
Mothercare vozicek in ostali trikolesniki 20.7.2004 10:25:48
|
|
|
|
Oda
|
Odlično Daša, hvala ti. Ampak kje se pa da dobiti te vozičke (bebe comfort, jane, pa tale hauckov, da si grem najprej v zivo pogledat).
|
|
|
|
Mothercare vozicek in ostali trikolesniki 20.7.2004 11:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
romy, pri vseh vozčkih imaš lupinico obrnjeno k sebi:zmeden: lp,:fis:
|
|
|
|
Mothercare vozicek in ostali trikolesniki 21.7.2004 12:12:11
|
|
|
|
malika
|
To je sicer samo moje mnenje, ampak ali te ne moti toliko plastike na tem vozičku? Jaz sem ga na začetku tudi gledala, potem pa sem postala malo pozorna na to, da je ogromno plastike. Meni to ni všeč, sploh glede na to, da niso ravno poceni. Daš malo zraven pa dobiš Quinny ali pa kateri drug Maxi cosi.
|
|
|
|
Mothercare vozicek in ostali trikolesniki 21.7.2004 12:14:29
|
|
|
|
Mina1
|
tako kot malika pravi: najbolje kotirajo in so se izkazali za izredno dobre MAXI COSI in QUINNY tricikli;) So res dražji, ampak iredno kavliteti in nič plastični. pa-pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?