|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moteča sodelavka!!!
29.11.2007 11:02:10   
smigli
Jebela cesta, meni se že meša!

Imam sodelavko, ki mi nonstop gleda pod prste, bere meile, brska po predalih, posluša vse kar govorim po telefonu in kasneje pokomentira,. Stalno govori, v osmih urah je morda vsega skupi 10min tiho. Hodi gor in dol po pisarni, razmišlja naglas. Tukaj je šele slabo leto, pa o vseh ve vse. Vse jo moti, stalno opravlja, se spušča v malenkosti, meni se pa tega ne da poslušat. Tudi če ji rečem, da imam delo, je morda pet minut mir, pol pa spet dalje. Je samska in ima 40 let, brez otrok, o njihovi vzgoji ve vse, o partnerskem odnosu še več. Matr mi najeda. Jaz tako ne morem delat, ne morem se skoncentrirat. Stalno moti delovni proces. Tudi ostali so ji že rekli, da naj moderira svoj jezik, par dni je bla užaljena, pol pa spet dalje! Sm ji že rekla, da naj bo tiho (na lep in manj lep način) pa ne zaleže.
Ojoj, ma sm se mogla skašlat! Kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moteča sodelavka!!!
29.11.2007 11:07:38   
bučkabb
če ne zaleže direkt pri njej in je res tak moteče bi jas šla do nadrejenega in mu bi povedala, da se ne da delat in naj njo prestavi v samostojno pisarno al kaj podobnega, obglavnem naj ti zagotovi nemoteče delovno mesto.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2007 11:09:07   
kovač
Ej čist enostavno, postani hladna in ji bo kapnilo prej ali slej! Če imaš delo se ne pusti motiti ampak se obnaši takrat kot da je ni. Ne glej več mailov če je ona zraven, v predalih ne imaj nič takega osebnega, po telefonu pa govori bolj tako da poslušaš in odgovarjaš tako da ji ne daješ snovi za komentarje o tem se pogovori doma da te bodo razumeli. Pa srečno!
Pač revica je kaj češ, ti ji nisi kriva.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 11:11:18   
Dream
Pa sem mislila, da imam jaz najhujše primerke okrog sebe... Isto kot praviš: vse prebrska (seveda v moji odsotnosti), komentira telefonske klice že med samim razgovorom, gleda pod prste, itd. No, k sreči je drugega spola, da vsaj govori ne veliko... Dvomim, da boste lahko to drugače rešili, kot da ji nadrejeni da več dela ali da jo utiša. Sicer sem na predavanjih poslušala, da s tako motečo osebo delaš tako, da se jo enostavno ignorira. Vendar mora to držati za celoten kolektiv - koliko bo pa uspešno, je pa seveda odvisno od nje. Želim in upam, da se boste te nadloge v ženski obliki (sramota za naš spol) rešili tako ali drugače. Žal pa boš morala so takrat še vedno trpeti  - poskusi s slušalkami na ušesih (mp3 ali kaj podobnega) - razen, če te ne bo tudi to preveč motilo pri delu...

Srečno!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2007 11:15:13   
Anonimen
A ne morte compa zaklenit k niste v pisarni? Jaz imam zmeri zaklenjenga, tud če sam na čik skočm. Pa predal mam tud en za zaklenit in mam tam osebne stvari, drugje pa sam službeno.
Drgač pa da jst vidim da mi kdo šnoflja po moji mizi...user posted image , mislm prvo bi ji rekla da bi bila vesela da premore tolk kulture da ne brska po tujih stvareh, če pa nebi nehala bi šla pa do nadrejenega.
Kar se pa  tiče govorjenja....jst mam skoz slušalke gor, kao da muzko poslušam in so pol tiho. Nas je 6 v pisarni in je kar đumbus včasih.

Če res moti tvoje delo se pač pritoži nadrejenemu.

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 11:21:18   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

če ne zaleže direkt pri njej in je res tak moteče bi jas šla do nadrejenega in mu bi povedala, da se ne da delat in naj njo prestavi v samostojno pisarno al kaj podobnega, obglavnem naj ti zagotovi nemoteče delovno mesto.

Ma tožarjenje se mi ful upira, pa še škodo bi ji naredila! Sej ni slaba, sam zelooo moteča!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2007 11:26:46   
smigli
To s slušalkami se mi zdi rešitev ja.

Bom žleht, ma za ene se res ne čudim, da so samski!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 11:27:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2007 11:33:24   
Anonimen
Je samska in ima 40 let, brez otrok, o njihovi vzgoji ve vse, o partnerskem odnosu še več.
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si

ja takšne so najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjamem, da je hudo... jaz pravim, da ga ni čez to, da imaš svojo sobo... Če bi menjala službo, bi bil to zagotovo eden od kriterijev

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2007 12:19:54   
Magi*
jaz sem imela pa točno takega sodelavca. s tem, da je še prdel v pisarni brez sramu (se opravilujem, sam napišem kot je bilo), pa tu in tam se je kar za svojo mizo obril (brivnik ven iz torbe in hopa)... tiho ni bil niti 5 sekund...

zdaj imam pa zlato sodelavko. pridno, tiho, tu in tam pade kak pogovor. res krasna sodelavka. upam, da je nisem "urekla". user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2007 12:44:29   
smigli
Ja moja sodelavka se glih ne brije, si pa namaže obraz s kremo, ker doma kao ne utegne, poslovni partnerji pa zdraven gledajo!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2007 12:47:05   
srki
Kaj pa možnost, da gre v svojo pisarno, pa naj se tam pogovarja s stenami.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2007 12:59:42   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Kaj pa možnost, da gre v svojo pisarno, pa naj se tam pogovarja s stenami.

Ja sam kaj ko imamo prostorsko stisko, že tako nas je preveč na kupu. Bom šla kupit ene slušalke in se delala, da poslušam muziko. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?