|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morje noseča ?
26.6.2006 11:22:37   
sabini
Dejte mi mal povedat punce sploh tiste ki ste z morja kdaj se kopate na morju se sončite v vročini ali ne ..Koliko časa se kopate če ste noseče in koliko naj bi imela voda stopinj da ne dobim krčov koliko časa naj bom v vodi...Naj mi katera malo pove več sem 4 mesece noseča ko gremo na morje bom v 5 mesecu

l.p. in dobro prenašanje vročine vam želim!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morje noseča ?
26.6.2006 11:33:04   
Anonimen
moja sestrična je bila lani noseča skoraj pet mesecev ko je odšla na morje, kopala se je normalno z nami, edino ko je prišla iz morja si je takoj kopalke preoblekla, pa ni se kej preveč zadrževala v vodi, sicer pa tudi morje ni bilo tko mrzlo.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 11:39:20   
asso
Jaz mislim, da ni nobenega problema in nobenih omejitev glede morja. Paziti pa se je potrebno "pregrevanja" na soncu.
Če nimaš nobenih težav morje ni problem...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 11:40:00   
sašaš
Oj!

Jaz imam do PDP še 3 tedne - v petek sem prišla z morja, kopala sem se kot ponavadi, tudi v največji vročini. Meni je prav pasalo! Tudi sončila sem se kakšni 2 uri na dan (pa ne 2 uri naenkrat). Delaj po zdravi pameti in po tem, kaj ti paše...user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 11:41:16   
damana
no jaz sem ravno včeraj prišla iz morja, pa imam do konca polna 2 meseca in ti povem super. Meni je morje full odgovarjalo, je pa res da sem bolj noge namakala, kot pa se kopala, čeprav sem tudi plavala. uglavnem meni je bilo noro, in tudi moji bebiki je pasalo. Trebuščka pa ne izpostavljaj direktno soncu. lep pozdrav

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2006 11:42:59   
Anonimen
Jaz bom 6 mesecev noseča, ko bomo šli na morje, pa v 1. nosečnosti sem bila isto. Vse sem delala popolnoma normalno, edinole v vodo sem še bolj počasi lezla (res so me polži prehitevali user posted image ), pa kopalke sem si spodnji del vsakič preoblekla. Plavala normalno, tudi v vodi sem bila in bom veliko, ogrooomno user posted image

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 15:17:25   
gajja
Jaz sem iz obale doma in zadnja dva tedna plavam vsak dan, voda je dovolj topla...sem pa v vodi tolko kot mi paše, tudi po celo uro, se mi zdi da nič ne škodi, sem pa v 23. tednu nosečnosti. Meni edino ne paše močno sonce, tako da grem na plažo po 17 uri. Tako da po moje, plavaj kot ti paše, verjetno pa se je dobro izogibat tistega najhujšega sonca, kot tudi sicer, ko nismo noseče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2006 15:32:13   
borovnička
Meni je moja G celo svetovala morje. Je rekla, da če le imam možnost naj grem. Pazit moram samo na to, da sem od 12-ih pa do 16-ih v senci in da si redno preoblačim kopalke, da se glih mokre ne sušijo na meni. Drugače pa pravi, da za nosečnico in otroka ni boljšega od plavanja v morju. Šla bova pa čez 14 dni na Rab in takrat bom v 31. tednu nosečnosti.

Tako, da le pogumno in uživaj!

Pozdravček user posted image

(odgovor članu gajja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2006 15:57:39   
sabini
O fino hvala za odgovore in veselo kopanje vsemuser posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2006 16:30:03   
Maleal
edinole v vodo sem še bolj počasi lezla (res so me polži prehitevali

user posted image user posted image user posted image  sem se zdaj nasmejala.user posted image  Meta,kaj si šla že zjutraj not,da si do večera prišla v vodo??user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2006 22:41:17   
soncek&luna
tudi jaz sem lani bila v 7 mesecu nosecnosti na morju... uzivala sto na uro... bila v senci vec kot na soncu v vodi pa cist po obcutku

Mami, pika moja!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2006 9:43:41   
supermami
Zanimiva tema... Jaz imam namreč prepoved kopanja v bazenu zaradi tople vode user posted image . Za morje mi pa ni nič rekel... Tudi za sončenje nič...

Kaj naj naredim?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.7.2006 9:47:00   
viv_
Mi gremo od 27. pa do 30. tedna moje nosečnosti na morje. Gremo pa v Grčijo. V prvi nosečnosti sem bila na morju noseča mesec manj, pa sem se normalno kopala, edino v senci sem bila malo več kot sicer, mi pa sonce niti ni pasalo preveč.

lp

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2006 9:48:34   
jasnika
 po moje je najbolje, da ga vprašaš zakaj ti je tako naročil, saj če nimaš bobenih težav, pol,...
sicer pa menim da ima pač vsak g svoje mnenje, na nas pa je a ga upoštevamo al ne
lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2006 10:05:52   
Zvezdica32
Pozdravljena user posted image ,

sama sem v 28 tednu nosečnosti in sem prejnji teden namakala našega user posted image  v morju. Mnei je ginekologinja predlagala, da če mi paše naj se kopam, plavam, le naj si vsakič ko pridem iz vode takoj preoblečem kopalke. To sem uspešno prakticirala do sedaj in nameravam tudi čez dva tedna ko grem spet na morje....

Ležanej na soncu pa ni najbokj priporočljivo, sama sem se skrivala pod borovci, v največji vročini (med 12 in 16 sem se pa skrivala v hladu v hiški)!

veliko užitkov v morju ti želim user posted image user posted image !

Zvezdica32

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2006 11:01:14   
supermami
Veš jasnika, zdaj nimam nobenih težav, ampak v prvi nosečnosti je bil baje možen zastoj rasti. Hvala Bogu je bilo vse vredu. Ampak če zdaj pomislim na to, v avgustu smo šli na morje, pa sončila sem se tudi, težave so se pa pojavile v septembru... Me je kar malo strah.

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2006 11:01:49   
Cebelica Maja
Mi smo se ravno vrnili z dopusta. Sem bila pa na morju v 34 tednu nosečnosti. V vodo sem šla vedno le pozno popoldne od 16. ure dalje. V bistvu me tudi na plaži oz soncu ni bilo pred 16. uro. Še takrat pa sem imela senčnik, da me ni peklo.
Je bilo prejšnji teden zelo vroče na morju, pa še sonce mi ne paše preveč.
V vodi pa sem bila po 10 minut, ker je tako priporočljivo v mojem tednu nosečnosti (od 6 tednov do poroda) zaradi vode. Da ti slučajno ne odteče.

Drugače pa brez skrbi na morje in kopanje v morju!

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.7.2006 17:09:40   
slonči
Ne skrbi preveč. Ce ti ugaja, se kopaj, sonči..., vendar vse v mejah. Kar paše mamicam, paše tudi našimuser posted image .

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
8.7.2006 21:17:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slonči)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2006 9:45:23   
frrrr
js sm ta vikend spet preživela na morju... časovno kolk v vodi, kolk na soncu ne vem... pač po občutku oz. dokler mi paše... pa v vodi ne pretiravam z gibanjem, ker se v morju žal ne čuti kolk telo v resnici dela in bi lahk pretiravala... tko u izi kot da sm na dopustu user posted image

velik užitkov! hladneje je zihr v vodi kot kje v betonski ljubljani in se da velik bolje preživet

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2006 11:10:04   
supermami
Verjamem, da je fajn se malo hladit v morju. Mi smo včeraj bili v Čatežkih toplicah, pa sem cel dan prečepela v senčki, medtem, ko sta se moja dva zabavala na toboganih. Jaz sem veselo brala knjigo, moj je bil pa na koncu tako zmatran, da je skoraj zaspal, ko je bilo treba iti domov. Tamala pa ful energije. Njej ni bilo dosti 7 ur kopanja in norenja po bazenu.

Komaj čakam, da grem na morje, da vsaj okolje spremenim, če se že kopat (mogoče) ne bom smela.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2006 17:36:57   
frrrr
sej namakala se boš pa skor zihr lahk... glede okužb v morju ni panike... in če ne miglješ preveč, ne bi smelo bit kej narobe

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 23:04:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?