piščanc
|
lani smo šli prek sončka. nam je pa tam v sončku to predlagala, ker sva bila precej pozna z rezevacijo in so bile družinske sobe v hotelih že polne. sploh pa mi hoteli ne ugajajo. letos gremo preko odiseja, ker je ceneje. za 14 dni za 4 osebe je cca 1200€ (hrana, animacija, hiška, ...). imela sva tudi direkten kontakt iz pakoštan, pa je bilo enkrat DRAŽJE. tukaj pa je njihova spletna stran http://www.club-pakostane.hr/ v glavnem je to najcenejša varianta za družino, vključen je zajtrk kosilo in večerja (hrane preveč), za otroke pa mega. ta club med so imeli dolga leta francozi in je bil to elitni club in v tem duhu je bil narejen - zelo urejena plaža, skale zalite, mivka v vodi .... potem so opustili in so hrvati prevzeli. tako, da je osnova tega naselja zelo lepa, urejena, koši so povsod, klopce brišejo ipd. seveda so veliko stvari že tudi uničili, ampak jim kar ratuje. se že precej pozna zob časa na kakšnih stvareh in hrvaški način jebesemeni, ampak to je v vsakem kampu avto pustiš na parkirišču v senci in ga sploh ne potrebuješ, prtljago ti dostavijo z golf avtočkom do hiške. pijačo smo imeli mi kar v avtu in smo jo po potrebi hodili iskat, so pa tudi lokali ob plaži (tam pa plačaš sladoled, pijačo). trgovina je v avtokampu zraven. potrebuješ svetilke (v hiškah ni elektrike), no mi smo s sabo nesli mini akumulator in smo imeli luč, laptop (za risanke :)) in radio. na recepciji so akumulatorček brez problema napolnili. sposodiš si lahko kolesa in greš okoli vranskega jezera... wc-je čistijo trikrat na dan (po največjem navalu) in kapacitet je ogromno, topla voda pa vedno (plinsko ogrevanje vode), tudi sušilci za roke, ki jih lahko uporabiš namesto fena. jogiji so bili presenetljivo čisti, imeli pa so celo nadvložke. posteljnina je seveda vključena. zjutraj je joga, popoldan telovadba v vodi, biljard, pingpong, tenis, jadrnice, čoln, vsak večer animacija za otroke in kasneje za odrasle. ko prideš dobiš na roko zapestnico in z njo greš lahko potem povsod. jedilnica je ogromna, na odprtem, kuhajo pred tabo.