|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morje
30.4.2010 10:34:10   
smej
Kje se vam zdi najbolj primerno preživeti dopust z 1.letnim otrokom. Vsekakor na morju, ampak kje? Predlagate kakšen kraj, kjer je še posebej primerno za malčke.  Verjetno je boljša izbira apartma kot pa hotel. Kakšne so vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morje
30.4.2010 11:57:24   
rija
tam, kjer se boš TI dobro počutila. otroku je vseeno....on rabi mamico in 2 metra obale in vodo.

mi prisegamo od 4. meseca dalje na hotel in smo vedno zadovoljni. pa kjerkoli smo že bili.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Morje
4.5.2010 11:14:30   
tinna25
Nič nisi napisala, če misliš tudi tujino (letalo), ali le bližnje destinacije.....

vsekakor je super, da je plaža lepa, brez skal, po katerih bi otrok padal...meni najlepše na Hrvaškem Krk (Baška), Makarska riviera in Brač (Bol)...sicer mi hodimo bolj v oddaljene kraje.
jaz osebno sem bolj za hotel kot apartma, že zato, ker na dopustu ne maram kuhat. Najbolje je AI, ker lahko otrok vedno dobi kar hoče.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Morje
4.5.2010 12:40:34   
manna
Še nimam izkušenj, jih bom letos dobila s svojo enoletnico...Sem pa isto dolgo razmišljala kako bi speljali letošnje morje. Po mojem je najlepše, če si v hiški (bungalov, apartma v pritličju), ki ima svojo teraso, morje je enih 100m daleč, plaža je peščena in ima tudi veliko sence, ob plaži se vije lepa sprehajalna pot do mesta, pa seveda da vse skupaj ni dlje kot 3-4 ure od doma. No, mi smo se odločili za Cres, hiške v stari gavzi, in upamo da bomo imeli vse naštetouser posted image
Hiška se mi zdi pa najboljš zato ker imaš mir in ker lahko otroček tudi ko ni na plaži, na terasi uživa v malem bazenčku..pa da ga lahko neseš spat popoldne ali zvečer, ti pa mirno posedaš na terasi.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Morje
4.5.2010 12:42:08   
Nasy
Ma vse je odvisno od tega, kaj ste navajeni. Meni je vsekakor boljša izbira apartma, čeprav je treba kuhat. Eni hvalijo mivko-Rab (LOpar), ma je gužva, mi smo bili lani v Šilu na Krku, ma na mivki je bila taka gužva, kot sardele so se gnetli vsi tam, zato smo hodili na kopanje na drugo stran, kjer je bilo pa malo zoprno, ker je bolj pihalo.

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Morje
4.5.2010 12:57:31   
Hope2
Bili z 1 letnikom v hotelu in apartmaju in ne vidim razlike. Vedno smo se imeli lepo in nam ni nič manjkalo. Vse sproti prilagajam, ne kompliciram, nekak gre vse. Otrok je zelo prilagodljiv, samo da imam starša zraven, hrano, cartanje, spanje.... mi smo tisti ki kompliciramo in se psoledično živciramo, namesto da bi uživali. Zdaj smo po večini v svojem apartmaju, če mi ni za kuhat, gremo ven jest, pojemo kaj na hitro in to je to. Mogoče še bolje apartma, ker mi une ure v hotelu kdaj moram it jest vedno ne odgovarjajo, pol ap če ne gremo, mi je škoda denarjauser posted image .
Za otroka s hrano na dopustu ne kompliciramo. Pač če 1 teden ne je zdravo, vsak dan juhice, vsak dan zelenjave... če poje malo več skutk ali pudingov....mu tudi ne bo hudega. bOLJ Se boš obremenjevala z njegovo "zdravo" hrano, slabše se boste imeli. Itak ap j epoleti tolk svežega sadja, da sploh ni problemauser posted image

Kar se plaže tiče, pa definitivno mali kamenčki, senca in lep dostop do morja, da otrok lahko plazi oz sam gre v vodo, ap da nisi sardelca v konzervi. Baška na krku je že ena konzerva, celo če greš v visoki sezoni, pa še senco zelooooo težko najdeš in valovi so povečini nekoliko večji.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.5.2010 12:58:33 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Morje
4.5.2010 15:21:38   
Najaa
Se popolnoma strinjam s Hope.user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Morje
4.5.2010 15:35:50   
smej
Ja saj to iščem. Da je na plaži vsaj malo sence, da je pesek ali mivka, da ni prevelika gužva, da je v hotelu ali apartmaju klima,...
Ampak takšnega kraja še nisem našla. Če so plaže primerna je ponavadi ful gužva, kar pa tudi ni najboljše, pa predolga pot mi tudi ne diši najbolj,...saj vem kompliciram. No mislila sem, da imate mogoče katere kakšne kraje kamora se rade vračate, ker so prijazni mladim družinicam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Morje
4.5.2010 17:57:29   
rija
to kar iščeš: blizu, lepa plaža, senca, ni gužve tudi v sezoni super hotel.....je Crikvenica, hotel Therapia.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Morje
5.5.2010 8:32:56   
slovenka
Mi smo bili lani z enoletnico v Barceloni, z letalom... pa ni bilo problema, je spala na letalu. Enoletni so že veliki otroci user posted image Smo pa imeli prakso takšno, da smo po zajtrku nekam šli (v živalski vrt, akvarij, na tržnico...), potem na kosilo, spat in okrog 5h na plažo in zvečer hodili naokrog po plaži... spali pa potem do 11h naslednji dan user posted image Letos dobimo dojenčka pred poletjem, pa se bomo držali kakšne AI variante v Istri. Za več nisem razpoložena user posted image

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Morje
5.5.2010 9:13:32   
ninicananica
Vse opisujete tujino, bom pa jaz opisala še mal našo obalo. Odkar je pri naši hiši otrok, hodimo v Strunjan, v apartmaje Salinera (zraven je tudi hotel). Smo zelo zadovoljni. Letos bomo šli že 3. Na plaži so mali kamenčki, travnik, senca. Dostop do morja je urejen. Na plaži je tudi bazen z morsko vodo, WC, trafika in bar. Kot je že napisala Hope, nam bolj paše apartma, da se ni treba držati ur za hrano. Tamala gre tako ali tako ob 12h počivat, takrat pa jaz na hitro pripravim kaj za pod zob. Ali pa gremo jest ven. Brez kompliciranja.

Za Slovensko obalo smo se odločili tudi zato, ker sva (ko sva bila še sama) doživela zelo slabo izkušnjo na Cresu. Od takrat naprej se Hrvaškemu morju izogibava, čeprav je res lepo. Ko pa bo tamala malo večja (mogoče že drugo leto), pa se bomo odpravili na kakšno daljšo destinacijo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Morje
5.5.2010 9:19:33   
ninicananica
Sem pozabila omenit, da so v bližini tudi soline, preko katerih se pride na drugo stran obale, kjer je nek drug hotelski kompleks. Tudi zelo fajn plaža, igrala za otroke (ta so tudi pri hotelu Salinera), gostilna in še luštno je za sprehajat user posted image

(odgovor članu ninicananica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Morje
5.5.2010 9:25:34   
marjetica8
Mi smo bli v Portorožu, ko je imel naš fantek dva meseca. Bli smo v hotelu in se je super obneslo - ne prej ne pol ni tko fajn spal kokr tamuser posted image ! Potem smo bli, ko je imel 4m v Premanturi na jugu istre, v apartmaju in se je prav tako super obneslo. Kopat smo se hodili na kamenjak - našli en fajn bor, kjer je lahko mali spančkal in se igral v senci. Zvečer smo šli na večerjo ven, mali je ta čas spal v vozičku, kot da bi bil doma v postli! Pomoje bomo letos spet šli v Premanturo, ker se da dobit tud fajn kamenčjke za kopat, pa gužve ni na plaži...v glavnem, super destinacija za družino, posebej če maš rad naravo in ne betonskih plaž. Je pa pomoje ful odvisno kakega otroka maš. Eni se lažje, drugi pa težje prilagodijo na novo okolje...

(odgovor članu ninicananica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Morje
6.5.2010 8:42:25   
ZmajTolovaj
Mi smo šli z enoletnico kampirat na Lošinj in je bilo super, plaža fajn, kamp the best, cel dan je bila na zraku, zabavala se je s storži in vejicami, do mesta 10min peš.
Lani sem bila noseča in smo šli v apartma, letos gremo pa spet v kamp s 3-letnico in 10-mesečnico.


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Morje
6.5.2010 8:43:37   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8
Potem smo bli, ko je imel 4m v Premanturi na jugu istre, v apartmaju in se je prav tako super obneslo. Kopat smo se hodili na kamenjak - našli en fajn bor, kjer je lahko mali spančkal in se igral v senci.


Ja saj na kamenjaku je menda lih en bor na vseh plažah skup user posted image Drugače pa ja, kamenjak je SANJSKI. user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Morje
6.5.2010 9:29:01   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8
Potem smo bli, ko je imel 4m v Premanturi na jugu istre, v apartmaju in se je prav tako super obneslo. Kopat smo se hodili na kamenjak - našli en fajn bor, kjer je lahko mali spančkal in se igral v senci.


Ja saj na kamenjaku je menda lih en bor na vseh plažah skup user posted image Drugače pa ja, kamenjak je SANJSKI. user posted image



Lažešuser posted image . Jaz jih poznam več. Se pa strinjam s sanjskim user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Morje
6.5.2010 10:58:52   
felicia
Z enoletnikom smo bili na Rabu Lopar in smo uživali sto na uro, smo pa bili kar v kampu, šotor in je tudi mali užival, non stop bos, nagec samo majčka gor. Mivke dovolj da se zamoti in igra.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Morje
6.5.2010 13:34:47   
vesna_b
mi smo bili lani v makarski rivieri, kraj Brela - pa je tamala tako uživala, da gremo letos spet tja. blizu (10 minut peš) je večje mesto Baška voda, kjer je full gižve, v Breli pa ni blo, in smo res užival. plaža je božanska - kamenčki, tudi v vodi, tako da nismo rabil nobenih sandalc za v vodo - niti midva, niti tamala. voda pa tako čistaaaaaa user posted image
tamala je cele dneve prelagala kamenčke, bila ogromno v vodi z rokavčki - šlaufa ni marala, zvečer smo se šetal in je v vozičku zaspala...

priporočam. mi gremo letos spet. aja, pa če bi katera kako slikco za skomine, naj mi pošlje mail na ZS
aja, pa za letos smo tamali obljubila, da gremo na ladjico na morju. in sedaj, če vidi kako sliko, takoj kaže: pa pa, ana, mami, ati user posted image
o cukr moj

aja, pa men je tud bolj všeč kamp al pa apartma. predlani smo bli v prikolici, lani pa v apartmaju. ok, smo bli tud v hotelu za par dni, sam smo pol gledal na uro, pa iskal kje dat tamali vmes jest, pa...
pač nisem rada vezana na uro, pa čeprav moram sama kuhat. na dopustu ne kompliciram...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 6.5.2010 13:36:10 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Morje
6.5.2010 19:29:19   
marjetica8

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8
Potem smo bli, ko je imel 4m v Premanturi na jugu istre, v apartmaju in se je prav tako super obneslo. Kopat smo se hodili na kamenjak - našli en fajn bor, kjer je lahko mali spančkal in se igral v senci.


Ja saj na kamenjaku je menda lih en bor na vseh plažah skup user posted image Drugače pa ja, kamenjak je SANJSKI. user posted image



Lažešuser posted image . Jaz jih poznam več. Se pa strinjam s sanjskim user posted image



Tudi jst jih poznam več - celo borov gozdiček maš na kamenjaku user posted image - samo na uni strani k ne gleda na odprto morje. Mi smo hodli tja na morje 17 let z mojimi starši, ko sem bla jst majhna. Zato poznam kamenjak bolše kot svoj rodni kraj. In kr ne morem se nehat vračat tja, ker je res sanjski user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?