ronja
|
Ah ja pa mrzla voda pa topla voda pa bla bla. kalbo, ene punce smo zmrzljive . Saj se kopamo v vsaki vodi, samo ni pa isti gušt. In če je ne vleče več dol, se ji za hladno vodo in veter mogoče ne bo dalo pakirat, za sonček bi se pa ji. Kar se burje tiče - je ne maram. Kao prinese lepo vreme, ja, ampak mrzlo morje in traja še pa još. Mam rajši par dni jugo, toplo morje, velike valove,... pa potem en dež, pa spet sonce . Ta opevana burja... Zame je pravno morje to, ko je bilo letos kak teden - topla voda, da si lahko not cel can, pa te ne zazebe, zunaj pa tako, da vsi kožo slačijo - to je meni nekak optimum. Ker sem rada solidarna, spustim temperature tudi do 30, da ne boste rekli, da je preveč grozno. Tako da: sem že šla na morje septembra, ampak jaz sem za vroče in mi je veliko ljubše od srede julija do srede avgusta, ko je navadno lepo in vroče:). No, razen če greš v Dubrovnik, tam je septembra še čisto lepo toplo in kopajo se še oktobra vsako leto (tako so vsaj rekli). petea, mene malo stiska jutranja logistika... Do zdaj sem mela vse 3 v enem vrtcu, oddaljenem 300 m - smo prišli tja v 5-10 min (odvisno, koliko otrok je hodilo:D), sem preobula malega, malidve sta se med tem sami in sem jih samo oddala vsakega v svoji sobi, pa je. Zdaj bo šel vsak na svoj konec, cela pot je pa 4 km, da jih razvozim... in seveda nobenega simultanega preoblačenja, ker bo pač vsak v svoji enoti, R. pa v šoli... Torej za vsakega čakat, da se zrihta in odjadrat naprej oddat naslednjega... tega me je kar malo strah, ker je vse skup tako narazen, pa pozimi potem z vozičkom okoli furat po unih od snega zabasanih pločnikih z vsemi tremi... mi ni glih najljubša misel , ker pomeni, da bom mela kaki 2 uri manj časa na dan - kar ni malo in mi veliko pomeni... No, vsaj kondicijo bom pa mela, hehe Če ti je to kaj v tolažbo... Sicer pa poznam kar nekaj staršev, ki vozijo (torej z avtom, že starejše, ne nujno prvošolčke) otroke v šolo, pa pravijo, da se hitro navadiš, pa da je potem to ena rutina in ne zahteva nekega posbnega prilagajanja. Je pa po moje največ odvisno od urnika službe... Jaz vem, da jih bom večinoma sama vozila, ker ma pač lubi službo dostikrat (večinoma) tako zgodaj, ko se noben vrtec, niti šola ne odpre:D. in dostikrat končajo kasneje. Pa tudi ne bi jih cel dan not puščala, že tako bojo dlje, ker jih bom morala vse pobrat enega za drugim... Tudi še mozgam, katerega najprej in kako naj to uredim, da bo najlažje.
< Sporočilo je popravil ronja -- 23.8.2013 9:16:48 >