Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 19:42:34
|
|
|
|
karmy
|
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,113755
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 19:46:33
|
|
|
|
mala
|
kakšna bedarija kako lahko človeku kej tazga na pamet pride????najprej ubije in muči uboge mucke, pol bi rad pa še denar dobil-neverjetno!!!!!če bo tožbo dobil se pa res lahko vprašamo kam gre ta naša država...vse kar si ta mulc zasluži je ena petarda v riti
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 20:10:30
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz sploh ne razumem tega. Kaj se dogaja v glavi taksnega osebka, ki pocne te stvari?!?
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 20:16:25
|
|
|
|
ZARA
|
Ja res. Prov psihopatske fore so imel...ubogi mucki, kaj so moral vse pretrpet... Ja, karmy, verjetno jo bo, glede na zgrešen sistem dobil (odškodnino)
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 20:20:40
|
|
|
|
KODA
|
Kaj mulcem vse pade na pamet. Uboge živali.Ravno tako so živa bitja.
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 20:34:23
|
|
|
|
mika
|
Ja, kako pa lahko tožijo državo, če so pa bili obsojeni
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 21:27:50
|
|
|
|
KIRA
|
kdo bo pa dal odškodnino lastnikom ubitih mačk?? take izprijene falote bi blo treba dat v psihiatrični nadzor. začne se z mačkami in psi, pol pa z ljudmi... ne bi bil prvi. očitno je fant prišel v slabo družbo, ki ga je do te mere pokvarila, da za svoja grozodejstva še odškodnino terja.
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 21:31:18
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 21:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ja, kako pa lahko tožijo državo, če so pa bili obsojeni Ja, meni tudi to ni jasno. Drugače so pa to res bolani ljudje. Sploh zdaj vidim, da je vsaj ta mulc 100-odstotno. Namesto da bi ga samomorilske misli preganjale, gre pa iztoževat denar!
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 22:02:10
|
|
|
|
janjja
|
Bi mu jaz že dala odškodnine!!!!
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 22:28:44
|
|
|
|
mamči
|
Ma se živo spomnim te štorije! Ta mora bit pravi satan , da se spravi zdaj te stvari pogrevat. Namesto, da bi se malo zamislil nad svojo bedno dušo, bo pa zdaj še dnar pokasiral. Pa jaz še celo verjamem, da mu bo uspelo... Bi mu jaž že dala..... z bodečo žico prek ritnic najmanj!!!!
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 22:31:13
|
|
|
|
polona2
|
Zaradi teh treh izmečkov upam v obstoj pekla.
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 22:41:04
|
|
|
|
nejcko
|
To je pač njegova pravica, a ne!!! Zakaj se sploh tako čudite, saj živimo v času in svetu, kjer imamo ljudje svoje pravice. Pravice, punce, pravice, pravice PRAVICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ............................................... dolžnosti pa ... kaj je že to????
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 23:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
V naši preljubi Sloveniji obstaja zakon, po katerem noben obsojenec za kaznivo dejanje ali prekršek ne sme biti diskriminiran po prestani oz. odplačani kazni. Pod besedo "diskriminiran" je mišljeno, da mora imeti po prestani kazni popolnoma enake pravice kakor vsi ostali državljani. Imamo pa še en zakon, ki pravi, da ni nihče kriv in se do njega tudi ne sme obnašati kot do krivega, dokler za krivega ni spoznan. Fant, ki toži, pa je bil diskriminiran (izključen iz šole itd.), še preden je bil spoznan za krivega, pred pravnomočno obsodbo pa je že imel posledice svojega takrat še domnevnega kaznivega dejanja. In po naših prečudovitih zakonih se je vse to dogajalo protizakonito, torej je res veliko možnosti, da bo prasec odškodnino tudi dobil. Če pa mene vprašate (vse zgoraj napisano je samo črka zakona, ne moje mnenje), bi mu pa lastnoročno naredila točno tisto, kar je on naredil mačkam.
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 21.1.2006 23:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
bi mu pa lastnoročno naredila točno tisto, kar je on naredil mačkam. vse kar si ta mulc zasluži je ena petarda v riti z bodečo žico prek ritnic najmanj!!!! Ja, čakte, a ste potem kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 22.1.2006 0:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdor ne mara živali, tudi ljudi ne mara. In tistega, ki ne mara živali, tudi jaz ne maram. Če potem posledično to pomeni, da sem enaka kakor oni, pa sem. Kljub temu mi ne bi bilo žal, če bi mu naredila, kar sem rekla. Če bi imeli v Sloveniji kaj boljšo zakonodajo, da bi se dalo vsaj sistemu zaupati, potem OK. Glede na to, da je pa dokazano nimamo...
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 22.1.2006 14:10:48
|
|
|
|
Lory
|
Da si upa še javno izpostavljat! Imbecilllll
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 22.1.2006 14:25:05
|
|
|
|
Maček Muri
|
Albina, lahko, da nismo boljše, ampak res, pri takih izmečkih res ne vem, kako bi človek lepo povedal. Meni tudi pride namisel samo to: eno petardo v rit, pa da bi fajn počila. Sori, ampak za take nimam niti kančka čustev, razen totalnega gnusa. Buuuuuu
|
|
|
|
RE: Morilec mačk zahteva odškodnino 22.1.2006 15:36:20
|
|
|
|
mamči
|
Al bina, me zanima, kaj bi mu TI naredila, če bi on kaj storil tvojemu živemu prijatelju....... Pa saj, če bi ga v resnici pripeljali k meni, da bi ga najmanj z bodečo žico po nagi riti - verjemi, da mu še laseka ne bi skrivila!! Se mi bi preveč gnusilo in samo pomiljevanje bi še lahko čutila do tega pras.... Ni mi pa všeč, da nas primerjaš z njim: ste kaj boljše????? Mislim HAALO!!!!!!!! A to, da bo dobil mastne pare od naše državice (beri od nas) pa ni nič - sploh, ker imamo taaako krasno urejeno pediatrijo npr. v Ljubljani, pa še kaj bi lahko naštela. Pa jasno, on bolj rabi denar, kot, da bi kaj koristnega naredli s tem denarjem. Pa ja, saj je samo enih par mačk zaklal, zmrcvaril- zato ima zdaj izpad dohodka!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?